Jövedelem kiegészítés varrással

Sokan vannak, akik szinte profi szinten űznek egy hobbit, és nem is gondolnak arra, hogy ez akár egy fő munkaidős állás is lehet, amit otthon is elvégezhetnek. Ha van otthon varrógépünk, értünk a működéséhez, van valami fogalmunk a varráshoz, és még a varrás iránti szeretetünk sem hiányzik, semmi kép se hagyjuk ki a „varróüzletet”, hisz ez egy szép havi jövedelemkiegészítő lehet.

Ha elhatároztad magad és megvan a varrógép, indulhat is a tervezgetés. Először is szükséged lesz anyagokra. Itt a kevés anyagi háttér sem jelent gondot, szinte a semmiből is megveheted, amire szükséged van, hisz a méteráru boltból kisebb mennyiségben is tudsz vásárolni. Készíts kisebb ruhákat, lakásba való kiegészítőket, illetve plüssállatokat. Nem kell rögtön nagy estélyi ruhákba belefogni, haladj fokozatosan.

Fontos, hogy a konkurenciát megtud előzni, ezért valami egyedi dolgot találj ki. Ez létrejöhet egy már meglévő minta átalakításával, vagy gondolj a közelgő ünnepekre, készíts praktikus ajándékokat. Vásárolj minőségesebb vagy egyedi mintázatú anyagokat, tedd azzal különlegessé termékeidet. Mindenképp tervezz egy logót, márkanevet és azt varrd rá minden elkészített darabra. Ha idő szűkében vagy, mert munka mellett szeretnél elkezdeni pénzért varrni, gondolkodj el azon, min tudnál változtatni. Miből tudnál időt nyerni. Amennyiben a házimunka okozz gondot, nyugodtan vond be a családodat, oszd fel a feladatokat. Ha már időd is van, anyagot is vettél, és már a ruhát, vagy a dekorációs terméket is elkészítheted, jöhet a következő lépés, az eladás. Ezt a legkönnyebben otthonról, interneten tudod megvalósítani, a legnagyobb vásárlói körben. Az elkészült darabokat rakd fel saját honlapodra vagy oszd meg közösségi oldalakon. Fontos a jó megjelenés, a nem túlzó hozzáadott szöveg és már a siker szinte garantált.


hunprobalazs