Jürgen Castelijns Honden állatkereskedés

Mindenki szép és egészséges kutya fajtát szeretne, de kevesen vannak tisztában azzal, hogy a kutyatartás milyen kötelezettséggel is jár.  Egyre divatosabb élő állattal meglepni szeretteinket, de nem mindenki gondol bele ezek hossztávú tartásába és nevelésébe. Az egyik alapvető szempont kutya vásárláskor a környezet ahova visszük, hiszen olyan fajtát kell kiválasztanunk, amely könnyedén beilleszkedik az adott környezetbe.

A Jürgen Castelijns Honden weboldala kitűnő lehetőséget biztosít azok számára, akik elgondolkodtak egy kölyökkutya beszerzésén. Nem csak Önnek, de családjának is önfeledt pillanatokat okozhat az új családtag, még ha csak egy állatról is van szó. A weboldal különböző fajtájú kölyökkutyákat kínál megvásárlásra, de számos hasznos információval is ellátja az ide látogatókat, ráadásul a weblap galériájában aranyos kölyökkutyák várják, hogy megtekintse őket, mint például: az angol és francia Bulldog, a Labrador, a Golden Retriever, a Husky, a Spániel, a Chihuahua és még számos más fajta. Részletes leírást talál minden kölyökkutyáról és az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban is érdeklődhet.

A Jürgen Castelijns Honden nem foglalkozik kutyaneveléssel, hanem vásárol és elad, itthon és külföldön egyaránt. Célja, hogy a szép és egészséges fajtatiszta kutyák tenyésztése nem csak Hollandiában legyen elterjedt. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk amennyiben kérdése van. Örülünk, hogy segíthetünk, és hogy ön is gazdagítani akarja a kutyanevelést vagy a kutyatenyésztést. A weboldalon beszerzett kutyák egészségügyi szempontból tökéletesen megfelelnek az állapotuk és akár külföldre is szívesen szállítunk kölyökkutyákat. Keresse fel a jurgencastelijns.info weboldalunkat mihamarabb és tájékozódjon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!


hunprobalazs