K-Art Foto

Fotós Hajdúböszörmény, Nyíregyháza és Debrecen környezetében.

Fontos dolgok, amit tudnod kell a fotósod kiválasztása előtt:

 1. Hogyan ítéljem meg, hogy a fotós, akivel dolgozni szeretnék tényleg érti-e a dolgát, hiszen nem vagyok szakmabeli?
  Ebben a kérdésben tényleg könnyű mellényúlni! Hiszen a legtöbb fotós, ha részt vesz például egy továbbképzésen vagy workshopon az elkészült képeket felhasználja a saját reklámozására. A probléma csak az, hogy ezeken a képeken egy tanár állította be a gépet és a fényeket, sok esetben profi modellek pózolnak, és a fotós csak „lenyomta a gombot”.
  Keresd meg a galériában azokat a képeket, amin például egy jegyesfotózás során „átlagembereket” látsz. Ezeket a képeket nézd, amikor meghozod a döntésedet a fotós kiválasztásáról, hiszen ez tükrözi a valódi tudását. Profi modelleket tanári segítséggel bárki le tud szépen fényképezni.
 2. Biztonságban lesznek a képeim?
  Egy magára valamit is adó fényképész gondoskodik róla, hogy a képek minimum 2 példányban, két külön adathordozóra készüljenek el. Egy kártya még megsérülhet, de egyszerre kettő, az kizárt. Olyan fotóssal dolgozz, aki gondoskodik a biztonsági mentésekről!
 3. Hónapokig kell várjak a képeimre? Mennyi idő az utómunka?
  Az utómunka olyan folyamat, amin az összes digitális kép átmegy. Ez nem kérdés. De a modern szoftverek profi használatával gyorsan lehet haladni.
  Nem elfogadható, ha egy fotóstól heteken keresztül nem kapod meg a képeidet.
 4. Lesz-e vízjel vagy egyéb reklám a képeimen?
  Ez megállapodás kérdése, de mindenképpen kérdezz rá!
  Mi nem használjuk reklámfelületként a Te képeidet, de nem mindenki gondolkodik így!

Remélem, hogy segítettem, és ha szükséges egy esküvői fotózás  Hajdúböszörmény, Debrecen vagy Nyíregyháza környékén, akkor megkeresel minket.