Kartaltex szállodai textil gyártás – Ha minőség, akkor nincs kompromisszum!

Egy szállodára különösen igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik. Minél magasabb besorolású szállodáról van szó, annál fontosabb, hogy minden részlet tökéletes legyen, így a textileknek is patyolat tisztának és jó minőségűnek kell lenni.

Kartaltex szállodai textil gyártás – A különféle textilek keretet adnak az egész szobának. Gondoljunk csak a függönyökre, bútorszövetekre, ágyneműkre, paplanokra. Sok vendég a textilekre igazán kényes, ami érthető, hiszen ki szeretne egy olyan szobában aludni, ahol a paplan kényelmetlen és bolyhos, a köntös foltos és még hosszan sorolhatnánk. Egy szálloda esetében nagy hangsúlyt kell fektetni ezekre a dolgokra. Legyen bármilyen profi a kiszolgálás, finom az étel és tágas a szoba, ha a textíliákkal valami nem stimmel, akkor biztos lehet benne, hogy a vendég mosolya nem lesz őszinte és nem fog újra visszatérni a szállodába. Ha biztosra akar menni, akkor nem csak az anyag minősége lényeges, hanem az is, hogy honnan rendel. Ha nincs ötlete, akkor fogadjon el egy tippet!

A Kartaltex textiljei saját gyárban készülnek Törökországban. A budapesti nagykereskedésen keresztül több európai országba is szállítanak, valamint viszonteladókat is kiszolgálnak. Ha a minőség terén nem ismer kompromisszumot, akkor kizárólag innen érdemes vásárolni. Teljesen mindegy, hogy milyen színárnyalatban keres textilt, a Kartaltex kiváló minőségű textileket gyárt és forgalmaz. Érdemes ellátogatni a Kartaltex online platformjára, a kartaltex.hu webáruházba, ahol megtekintheti a textilek széles választékát, valamint bővebb információkat szerezhet róluk. Érdemes megtekinteni a szállodai és közületi katalógust is, amiben a teljes választékot meg tudja tekinteni és még több információhoz juthat! Természetesen elérhetőséget is talál a webáruházban kérdés esetén!


hunprobalazs