Kávégépszerviz Szombathely – minőségi szolgáltatás elérhető áron!

Kávégépszerviz cégünk azért jött létre, hogy ügyfeleink ne csak a megfelelő kávégépet találják meg, de hogy ez a kávégép legyen a konyha fénypontja, a legszebb dísze. Forduljon hozzánk, ha ön is minden nap minőségi kávé illatára szeretne ébredni, hiszen a mi kávégépeink modern, és nálunk javításra is van lehetőség.

Kávégépszerviz Szombathely városában, csakis a kavegepcentrum.eu-n! Ügyfeleink számára a következő kávégépszerviz szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: használt, viszont minőségi kávégépek értékesítése garanciával együtt, szemes és őrölt kávé biztosítása széles választékban, kiegészítők, vízszűrők beszerelése, valamint kávéautomata kihelyezés és bérlés. Számunkra az a legfontosabb, hogy megrendelőink elégedettek legyenek kávégépeikkel, és nemcsak a minőségre és a hosszú élettartamra adunk, hanem a modern és szép designra is. Ha minket választ, akkor nemcsak egy tökéletes kávégéppel gazdagodhat, hanem ezen túl meghibásodás esetén is vállaljuk a javítást, szervizelést. A kávégépek javítására valamint szervizelésére akár 3 munkanapon belül is sort keríthetünk, így nem kell sokáig minőségi kávé nélkül élnie.

Szervizünkben a Saeco, Spidem, Miostar, Delonghi, Jura, illetve Gaggia kávégépekhez értünk legjobban, hiszen ezeket ismerjük a legjobban, de természetesen már kávégépekkel is szívesen dolgozunk. A beszerelést illetve a javítást is igyekszünk a leggyorsabban a legnagyobb precizitással végezni. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a kavegepcentrum.eu-t. Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kpkvgp@gmail.com email címen, vagy tárcsázza a +36 70 265 4323 telefonszámot tárcsázva. Válassza a minőségi szolgáltatásunkat!


hunprobalazs