Kavicsbánya kiváló minőségű töltősódert kínál

A számos hosszú munkavégnek köszönhetően, melyet már mögöttünk tudunk, elmondhatjuk magunkról, hogy magas szakmai tapasztalattal rendelkezünk és magas profizmussal állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Kavicsbánya kiváló minőségű, jól tömöríthető töltősódert kínál az érdeklődők számára. Nagy számú, modern munkagépparkkal rendelkezünk, melyek mind a legújabb technológiával felszeret, így garantált a gyors és megbízható munkavégzés amennyiben minket választ. A cégünk igen sok rétű, így több mindennel is foglalkozik, többek között hulladékok elszállításával, földmunkálatok végzésével, fuvarozással, konténerek bérbeadásával, illetve töltősóder bérbeadásával is egyaránt. A töltősóder nagyon jó megoldását nyújthat, ha szeretnénk elkerülni a telephelyeket, vagy esetleg a saját udvarunkban tátongó nagy gödröket, melyek az esőzéseket követően, csak akadályt jelentenek, hiszen mértéktelen sár alakul ki. Így ez kiváló megoldását nyújthat, az effajta problémák elkerülésére. Vállalatok és magánszemélyek rendelkezésére is állunk és fogadjuk a megrendeléseiket.

Az ár annak függvényében változik, minél nagyobb mennyiséget vásárol az ügyfél. Amennyiben 50 m3 felett érdeklődik akkor az ár 900 Ft/m3. Ennél kisebb mennyiség esetén az ár növekedhet, ám mindenképp érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további információt megtudhat. Illetve érdeklődhet még a ügyfélszolgálatunknál, amely minden munkanap elérhető reggel 7 és délután 15 óra között a következő telefonszámon: +30 640 2374-en. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nekünk mindig az ügyfél az első!


hunprobalazs