Kedvezményes gépelés árak

Napjainkban nemcsak a gyors írás és olvasás az elvárás de a gyors gépelés és gépírás is hiszen hétköznapjaink nagy részét a számítókép előtt töltjük billentyűkön pötyögve. Vannak olyan emberek akik percenként több ezer billentyűket is le tudnak ütni, és nálunk is ilyen gépírók dolgoznak, tehát ha sürgősen szüksége lenne egy begépelt dokumentumra és nincs ideje arra, hogy maga intézze el, akkor forduljon hozzánk a gépelés.hu weboldalon.

Kedvezményes gépelés árak elérhetőek a gépelés.hu weboldalon, tehát ha olcsón szeretne gépelt dokumentumot igényelni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. A nyomtatott szöveg begépelése leütésenként 0,18 ft-ba fog kerülni, míg kézirat begépelése 0,26 ft. Ami a rögzített hanganyagot és a diktálás utáni gépelést illeti, ezek mind 0,22 ft-ba kerülnek leütésenként. Ha minket választ, akkor nem kell attól sem félnie, hogy nyilvánosságra kerülnek dokumentumai, hiszen gépíróink titoktartási szerződést írnak alá. Gépíróink segítségét a hét minden napján igénybe veheti, és rájuk nemcsak a diszkréció, hanem az innováció, a megbízhatóság, a gyorsaság és a minőség jellemzi.

Ha a továbbiakban is szeretne a gépelés árakról olvasni, vagy bővebb leírást olvasna gépelés és gépírás szolgáltatásainkról, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat a gépelés.hu-t, és itt referenciáinkat is megtekintheti, valamint a megrendelésről is olvashat bővebben. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a gépelésről, az árakról vagy ha igénybe venné szolgáltatásainkat akkor vegye fel barátságos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az szbgepeles@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 470 0911 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk önnek, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. Amennyiben nem szeretne fáradni a dokumentumok begépelésével akkor bátran bízza ránk a munkát.


hunprobalazs