Kedvező utasbiztosítás mindenkinek

Egy utazás során csak akkor lehet igazán nyugodt ha utasbiztosítást kötött, hiszen a baj mindig a legrosszabbkor következik be, és senki nem akar több tízezer forinttól elesni ha az adott szálloda például nem téríti vissza a szállásra befizetett előlehet abban az esetben ha nem tudna elmenni.

Utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá nagyon jó áron, extra opciókkal, ezért ha ön is bizonytalan, megéri egy utasbiztosítást kötni azért, hogy mindig nyugodt lehessen. Vegye figyelembe a következő forgatókönyvet: Olaszországban nyaral és vezeti a kibérelt autóját, amikor egy  teherautó becsapódik ebbe a bérelt autóba, ön eltöri a lábát és más súlyos sérülések is történnek. Amikor megérkezik a kórházba, előhúzza egészségbiztosítási kártyáját, de a személyzet csak rázza a fejét. Előzetesen be kell fizetnie a kezelést – és az orvosi számlái gyorsan több tízezerre  ugranak. Ha  műtétre van szüksége, ez a költség akár több százezer forintot is elérhet, az országtól és a legközelebbi kórháztól függően.

Sürgősségi orvosi ellátás esetén, ha van  utasbiztosítása az utazás során bekövetkezett orvosi és fogászati vészhelyzetek miatt a biztosító kifizeti az összeget ami a beavatkozásra kell. A biztosító ilyenkor kifizeti a legközelebbi egészségügyi intézménybe történő szállítást, valamint fedezheti a  sérülést vagy betegséget követő hazautazási költségeket is. Éppen ezért, ha ön sem szeretne rosszul járni, kössön utazás előtt utasbiztosítást nálunk, az axa-assistance.hu weboldalon, hiszen itt saját magának, családtagjainak és másnak is köthet utasbiztosítást egy napra vagy akár több napra is. Weboldalunkon extra szolgáltatásokat is igényelhet, amikért bankkártyával fizethet. Csak ki kell töltenie egy űrlapot személyes adataival és választott biztosítással és már készen is lesz az utasbiztosítás.