Kényelmes és családcentrikus Pétfürdői apartmanok!

Pétfürdői apartmanok várnak minden kedves érdeklődőt kedvezményes árakkal, ezért nézzen be hozzánk ha ön is pihenni készül a családjával, hiszen Pétfürdői apartmanunk csodás relaxálást biztosít nyugodt és barátságos környezetben, ráadásul apartmanunkban külön parkoló van, így nem kell féltenie személygépkocsiját sem és nem kell máshol parkolóhelyért fizetni.

A Pétfürdői apartmanok nagyon szépek, jól felszereltek és kényelmesek, a hálószobában az ágyon kívül megtalálható egy másik, kihúzhatós ágy, így a hálószobában akár 3 személy is kényelmesen megfér. A konyhában kávé és teafőzésre is van lehetőség, amihez csapatunk állja a hozzávalókat. A konyha nagyon jól felszerelt, így süthet és főzhet is benne ha éppen ehhez van kedve. Ha a család inkább kinti tevékenységet végezne és kint lenne kedvük enni, a kertben lehetőség van grillezni és szalonnát sütni. Ugye milyen jól hangzik? Hozza el egész családját és pihenjenek kényelmes apartmanunkban ahol a TV és a Wi-Fi használat is teljesen ingyenes és korlátlan az egész ingatlan területén. Ha belép a lakásba először a tágas előszobát fogja megpillantani, ebből az előszobából nyílik a fürdőszoba, ahol törölköző és folyékony szappan is elérhető és használható.

Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a pekiapartman.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat apartmanjainkról, megtekintheti az árakat, valamint megnézheti az apartman képeit is képgalériánkban. Weboldalunkon egy kérdőívet is kitölthet ha bármi kérdése lenne az árakkal vagy a foglalással kapcsolatban. A kérdőívben meg kell adnia nevét, üzenetét, valamint e-mail címét, mi pedig visszaírunk önnek a válasszal. Ha inkább telefonon venné fel velünk a kapcsolatot, arra is van lehetősége, csak tárcsázza a +36-70-386-8141 telefonszámot és csapatunk örömmel válaszol minden kérdésre.


hunprobalazs