Kényelmes és gyors munka a Lector fordító munkatársai által

Az ügyfeleinket professzionális üzleti fordítással és már több mint 103 millió lefordított karakterrel várja a Lector fordítóirodánkba. Napjainkban egyre több esetben találkozhatunk, olyan szituációkkal ahol szükségünk lehet szakfordítókra, válassza a legjobbakat.

Fordító szakmunkatársaink magas tapasztalttal, illetve gazdasági és jogi végzettséggel rendelkeznek. A vállaltunk már 14 éves fennállása annak, hogy professzionális munkát nyújtunk az ügyfeleink részére. Legyen szó orvosi, műszaki vagy akár jogi dokumentumokról, a munkatársaink garantáltan 100%-os munkát biztosítanak a megrendelők részére. Számunka mindig első helyen áll a gyorsaság, illetve az, hogy az ügyfelek kéréseit maximálisan kielégítsük. Ha hétvégi munkavégzésről van szó, nálunk az is megoldható. A gyors munkavégzés minden üzleti szakfordítás esetén alapvető feltételnek számít. Az mellett, hogy professzionális munkavégzést nyújtunk a kényelemről se feledkezzünk meg, melyben részesülhet, ha minket választ.

A fordítások megrendelését előre egyeztetett árajánlat alapján online elküldheti, mi pedig a kész munkát e-mailben vagy letölthető formában kézbesítjük, a legrövidebb határidőn belül. A vállalatok esetén ajánljuk figyelmébe a hosszú távú szerződések megkötését, hiszen ilyen esetekben extra kedvezményekben részesülhet. Legyen szó üzleti dokumentumokról, orvosi papírokról, műszaki vagy pénzügyi szakfordításról számunkra nem jelent akadályt. Az adatainak biztonságáról és azok diszkrét bánásmódjáról teljes mértékben biztosítjuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket a +36 1 321 15 16-os telefonszámon, illetve e-mailt is írhat az info@lector.hu címre. Forduljon hozzánk bizalommal!


hunprobalazs