Kerámia Dental: Láthatatlan fogszabályozó

A Kerámia Dental fogászati központban olyan modern csúcstechnológiával találkozhat, amely lehetővé teszi a láthatatlan és kivehető fogszabályzó használatát. A láthatatlan fogszabályzó kezelése garantáltan semmilyen hatással nem lesz mindennapi életére.

A láthatatlan fogszabályozó mögött elbújhat a hagyományos, ragasztott típus, hiszen a láthatatlan fogszabályzó kivehető, így a sínek is egyszerűen és zökkenőmentesen tisztíthatóak. Ezzel a fogszabályzóval bármikor tökéletes hatást érhet el, ami rendkívül szép fogakat eredményez. A clearsmile fogszabályzó viselése kényelmes, egyszerű és rendkívül tiszta is, valamint a fogszabályzó sínek magas minőségű és vékony műanyagból készültek. Ezeket a síneket kb. kéthetente cserélni kell, addig, amíg a fogak vissza nem állnak eredeti állapotukba. A clearsmile fogszabályzó előnye, hogy felnőttek is használhatják, garantáltan láthatatlan lesz mindenki számára, nincs hatással sem a beszédre, sem az evésre, könnyen kivehető, így könnyen tisztítható is, valamint sokkal kényelmesebb viselet, mint a hagyományos fogszabályzó.

Látogassa fel weboldalunkat, a clearsmile.hu-t a láthatatlan és kivehető clearsmile fogszabályzó további részleteiért és más fogászati beavatkozásokért. Amennyiben kérdései merülnének fel a fogszabályzóval kapcsolatban, küldjön e-mailt az info@keramiadental.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a 06 (20) 356 5556 telefonszámot, és ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot. Ön is kérhet időpontot online, nevének, e-mail címének, kezelésének, és egy időpont megadásával, vagy akár el is látogathat a Kerámia Dental fogászati központba az Avenue Gardens. H-1064 Budapest Andrássy út 68. címre. Válassza a Clearsmile láthatatlan fogszabályzót a tökéletes fogakért!


hunprobalazs