Keresse nálunk a SZÉP Kártyával kapcsolatos információkat

Jelenleg az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma a Széchenyi Pihenő Kártya. Több mint nyolcszázezer darab van már forgalomban összesen az OTP, az MKB és a K&H által kibocsátott utalványkártyából, és országszerte közel ötvenezer helyen lehet különböző szolgáltatások igénybe vételéhez felhasználni.

[adsense_id=”1″]

Az elmúlt két év alatt a SZÉP Kártya széles körben elterjedt, és a kártya használatában is egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg. A Pihenőkártya működését, alkalmazását szabályozó rendelkezéseket a jogalkotók folyamatosan a kártyahasználók és a szolgáltatók igényeihez igazítják, melyekről oldalainkon rendszeres tájékoztatást adunk.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára is fontos, hogy minél több kártyabirtokos és érdeklődő értesüljön az általuk nyújtott szolgáltatásokról. Ezt is szem előtt tartja portálunk, az egyik legerősebb Szépkártyás oldal, ahol a szolgáltatók kiváló feltételek mellett jelenhetnek meg az adatbázisban.

SzépKártya.hu

SzépKártya.hu

Portálunk, a SzépKártya.hu a kártyabirtokosokat friss hírekkel és hasznos információkkal várja, a SZÉP Kártya aktiválásától az aktuális egyenlegük lekérdezésén át a családtagoknak igényelhető társkártyáig. A cafeteria keret minél változatosabb felhasználásához a honlapunkon megjelenő elfogadóhelyek folyamatosan bővülő kínálata is remek ötleteket biztosít.

A kártya – a három alszámlája révén – rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőséget ad a tulajdonosa számára. A munkavállalók körében a vendéglátás alszámla örvend a legnagyobb népszerűségnek, míg a szabadidő és rekreációs alszámla rendelkezik a legváltozatosabb szolgáltatási körrel. A magyarországi fürdők és gyógyfürdők már mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből látogathatóak, hiszen a fürdőbelépő vásárlása, hasonlóképpen a szállásszolgáltatás költségeihez, bármelyik zsebből fizethető.


hunprobalazs