Kérjen ingatlan távfelügyelet és felejtse el aggodalmait!

Amikor felszereljük, illetve felszereltetjük otthonunkat riasztókkal, máris tettünk egy lépést a biztonság felé. Tudni kell viszont, hogy a riasztó önmagában sajnos vagy sem, de nem elég. A riasztó azonnal megszólal persze, amikor baj van, de ki fog azzal foglalkozni!? A legvalószínűbb, hogy senki sem. Annak érdekében, hogy hatékony védelmet tudjunk biztosítani otthonunk számára, szükséges a rendszert a távfelügyelettel is összekötni.

[adsense_id=”1″]

Tapasztalt és képzett csapatunk által olyan ingatlan távfelügyelet szolgáltatást vehet igénybe, amellyel garantáltan elégedett lesz, ami nem hagy biztonsági rést. A távfelügyelet lényege, illetve egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak akkor küld riasztást, ha betörés történt, hanem tűz, áram kimaradás és egyéb fontos eshetőségek során is. Amint az ingatlan távfelügyelet jelez, diszpécsereink máris küldik a járőrszolgálatot a helyszínre, akik a helyzethez mérten a legideálisabb módon járnak el. Ha kell természetesen azonnal értesítjük a rendőrhatóságokat vagy a tűzoltóságot is, és persze Önt is.

Mi nem csak 24 órás ingatlan távfelügyeletet kínálunk és azonnali intézkedést, hanem a legmodernebb berendezéseket is. GPRS rendszeren keresztül kommunikálunk a riasztókkal, így ha épp valamilyen oknál fogva nem működik a telefonos vagy a mobil kapcsolat, akkor se nincs gond, hiszen a jelzések hozzánk mindig elérnek. A távfelügyelet során egy perenként történik az életjel lekérdezés, így ha baj van, mi azt azonnal észleljük és máris cselekszünk, sőt mi több mindezt ingyenesen biztosítjuk.

Vegye igényben ingatlan távfelügyelet szolgáltatásunkat és érezze magát teljes biztonságban! Csak ajánlatot kell kérnie és máris azon leszünk, hogy az elképzelései számára leginkább ideális rendszert alakítsuk ki, amivel maximálisan elégedett lesz majd a jövőben. Cselekedjen, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata várja!


hunprobalazs