Kérjen lift segélyhívót, lásson előre!

Amennyiben nagyobb épületet üzemeltet, társas házakat vagy iroda házakat, ahol természetesen lift is található, akkor tudnia kell, hogy a biztonság milyen fontos. A liftek esetében sem szabad megfeledkezni az azonnali segítségnyújtásról baj esetén. Ha szeretne biztosra menni, ha kedvező feltételek mellett keres teljes körű szolgáltatásokat, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapta áll rendelkezésére.

[adsense_id=”1″]

A lift segélyhívó egy olyan praktikus, beépített segélyhívó gomb, ami által a szakszerű segítség a baj első pillanatától fogva adott. A régi, de a legújabb liftek esetében is könnyen előfordulhat kisebb vagy nagyobb meghibásodás. Ezzel egyszerűen számolni kell, nem lehet ellene semmit sem tenni, csupán felkészülhetünk a bajra, hogy ha az megtörténik, akkor azonnal tudjunk megfelelően cselekedni. Az általunk kínált lift segélyhívó rendszernek hála a liftben ragadt emberek és diszpécsereink között azonnal megkezdődhet a kétirányú kommunikáció.

A lift segélyhívó használata során diszpécsereink azonnal látni fogják a lift pontos címét, illetve az adott épületen belül annak elhelyezkedését. A bejelentést követően a tulajdonos és az üzemeltető értesítése is megtörténik. A lift segélyhívó szolgáltatás ára magába foglalja a gyors és szakszerű segítségnyújtást is. Felkészült és képzett munkatársaink így azonnali segítséget biztosítanak, ellátják a sérülteket, kiszabadítják az embereket a liftből.

Forduljon hozzánk bizalommal, avagy gondoskodjon időben a segítségről, legyen felelős szolgáltató! A lift segélyhívó érdekében mindössze csak ajánlatot kell kérnie és csapatunk máris indul, hogy felmérje a helyzetet, hogy ajánlatot készítsen és beépítse a segélyhívót, hogy az minél hamarabb rendelkezésére álljon.


hunprobalazs