Kincskereső poppy köntös a XXI. században

Ki ne ismerné Móra Ferenc regényét a kis Bicebócáról, az öreg Küsmödi bátyóról, és a kincskereső kisködmönről? Azt mondják, az élet ismétli önmagát, és ez tényleg így is van. Napjainkban történt az alábbi történet.

Gergő a nyári szünetben dolgozik, és amit keresett, azon a pénzen vesz egy használt laptopot. Ezzel ügyesen megtanul programozni és gamereknek cheat progikat fejleszt (magyarra fordítva a játékosoknak örökéletet vagy plusz tárgyakat, életerőt adó kisebb programokat ír), amivel elég jól keres. Aztán varázslónak akar öltözni, és rendel a neten egy varázslóköpenyt, de véletlenül összecserél a futár két csomagot, és egy szexi poppy köntöst kap helyette. Felpróbálja, nézegeti magát a tükörben, még egy bojtos poppy mamuszt is húz a lábára, majd arra gondol, hogy ilyen pihe-puha poppy köntösről álmodozott egész életében.

Majd azt álmodja, hogy a poppy köntös zsebéből előbújik egy tündér, és meggyógyítja a húgát.

Így lelkiismeret furdalása támad, és az élet nagy igazsága kezd Gergő számára is derengeni, miszerint a tündér nem is az ő ködmönében lakozik, hanem az emberek szívében. Ezért a lánynak ajándékozza a poppy köntöst és a poppy mamuszt, hogy viselje élete végéig, és nagyon vigyázzon a tündérkére. A kislány elmeséli, hogy mindig ilyen pihe-puha poppy köntösről álmodott.

Így Gergő a Poppy köntös és fehérnemű webáruházból (http://shinykontos-haloruha.hu) rendel még egy szép poppy hálóinget is a húgának, nehogy megint megfázzon, sőt megadja a poppy webshop url címét is, hogy vehessen magának poppy kispárnát és poppy plédet is.

Aztán Gergő megnézte a Shiny fehérnemű webshop facebook oldalát is a https://www.facebook.com/shinyfehernemu.hu/?fref=ts oldalon, majd egész éjjel a gyönyörű lányokat nézegette, lájkolta, megosztotta a haverjainak. De végül a szeretet segítségével mindannyian valódi kincsre lelnek és megtalálják a lelki boldogságukhoz vezető utat is.


hunprobalazs