Kinek a kezében van az életed, a sorsod?

Mi az, ami lehetővé tesz, hogy az egyik ember töretlenül előrejusson, alkosson, gyarapodjék és megtalálja a boldogságát – míg a másik egy-két próbálkozás után megfeneklik, és semmire sem viszi?

A válasz:

Elvek, amelyek megváltoztatják sorsodat. Tudd, hogy amit az alábbiakban olvasol, nem egyetlen ember felfedezése. Ezek az elvek sok embernél működtek eredményesen. Magad is alkalmazhatod őket  hasonló eredményességgel Nem fogod nehéznek találni.

Amikor Henley leírta híres sorait: „Én vagyok sorsom parancsolója és én vagyok a lelkem kapitánya”, el kellett volna mondania azt is, hogy azért vagyunk sorsunk parancsolója és lelkünk kapitánya, mert képesek vagyunk ellenőrizni gondolatainkat.

Uralkodó gondolataink az „önmagát megvalósító jóslat” törvénye alapján vonzzák azokat az erőket, azokat az embereket és azokat a körülményeket, amelyek harmonikus összhangban vannak uralkodó gondolataikkal.

Próbáld ki: mond el legalább 10-szer, hogy  milyen fáradt vagy, vagy csak elég erősen rágondolnod, hogy fáradt vagy, és néhány perc múlva valóban érzed a lesújtó fáradtságot.

Ugyanez fordítva is igaz. Uralkodó gondolataid megvalósulnak.

Kis tét nélküli dolgokban próbáld ki, ha látod, hogy működik továbbléphetsz  életedet formáló dolgok felé. Rajtad áll, hogy pozitív, vagy negatív irányba  viszed-e  az életed.

Ma már  biztonsággal mondhatjuk, hogy  bizonyos alapelvek tartalmazzák annak titkát, hogyan lehetünk urai saját sorsunknak az élet szinte minden területén.

Minél tovább dolgozol a helyes irányban annál közelebb kerülsz életed céljához. Sokan feladják néhány próbálkozás után, mert úgy gondolják, hogy ez a módszer nem működik.

Gondold végig: az olimpiai bajnok milyen komoly erőfeszítéseket tesz évekig folyamatosan, hogy a győztesek között legyen.

Csak akkor ismerhetjük fel, hogy életünk felett nem a sors, hanem mi magunk gyakorolunk hatalmat, ha valóban mi alakítjuk azt. Bármit elérhetünk az életben, előtte azonban meg kell tanulnunk, hogyan  irányítsuk sorsunkat helyesen. Ne engedjük át másoknak vagy a véletlennek életünk irányítását, nekünk kell eldönteni, milyen életet akarunk élni.


hunprobalazs