Kisbusz bérlés Nyíregyháza közelében is!

Utazást tervez, de nincs elegendő hely a személygépkocsijában? Szeretné, ha mindenki együtt utazhatna? Béreljen kisbuszt a www.kisbuszberbe.hu oldalon.

Kisbusz bérlés Nyíregyháza, alacsony áron és kedvező feltételekkel. Kölcsönözzön családi, illetve baráti kirándulásokra 8-9 személyes kisbuszt. Járműveink tágas utas- és csomagtérrel rendelkeznek, így biztosítanak a hosszú utazások során is maximális kényelmet. Kisbuszaink mellett, lehetőség van személyautók bérlésére is. Ezek mellett még kínálatunkból kölcsönözhet gyereküléseket, navigációt, tetőboxot és hóláncot. Cégek és magánszemélyek tartósan vehetnek bérbe kisbuszokat, melyeknek előnyei, hogy nem kell magas összeget költeni egy jármű vásárlására, a szervizelést és az adminisztrációt is mi vállaljuk. Ezek mellett még mi gondoskodunk a karbantartásról és a szervizbe szállításról is, még Ön ez idő alatt egy csere autót kap.

Ha hosszú távra szeretné kibérelni egyik járművünket, kérhet egyedi árajánlatot, ahol árainkat nagyon kedvezően alakítjuk. 10nap után, 1 napot ajándékba adunk. Ha az utazás során üzemanyag, pályamatrica, parkolás, komp, vagy egyéb költségek merülnek fel, azok a bérlő személyt terhelik. Járműveinket tele tankkal adjuk át, melyeket ugyanúgy kell visszaszolgáltatni. Kisbuszainkat klímával, MP3-as CD lejátszóval, légzsákkal, ABS-el, vonóhoroggal, évszaknak megfelelő gumiabronccsal, télen hólánccal felszerelve adjuk bérbe. Keressen bennünket személyesen a 4400 Nyíregyháza, Belső krt. 57. címen, írjon e-mailt az info@kisbuszberbe.hu-ra, illetve hívjon telefonon a +36/20-2949-842, +36/30-5775-277 számokon. A kisbuszberbe.hu weboldalon megtalálja, az egyéb fontos tudnivalókat a bérléssel kapcsolatban, illetve megtekintheti kedvező árainkat is.


hunprobalazs