Kisbusz bérlés sofőrrel jó áron

A kisbusz bérlésre sok esetben szükség lehet, hiszen nem mindenki tud fenntartani egy saját kisbuszt, mivel ezekre nincs minden nap szükség. Alkalomadtán viszont a legjobb és legolcsóbb megoldást a korszerű kisbusz bérlés jelentheti. Duplaklímás kisbusz kínálatunkban vannak igényes Ford, Mercedes, illetve Volkswagen kisbuszok is, amelyek jól felszereltek és papírjaik is rendben vannak. Áraink már magukban hordozzák a biztosítás árát is.

Kisbusz bérlés sofőrrel igen kedvező áron elérhető, ezért ha ön is fiatal kisbuszt bérelne, de nem szeretne a vezetéssel fáradni, akkor arra is van lehetősége, hogy igénybe vegye tapasztalt sofőrjeink segítségét. Bővebben rólunk a vanago.hu weboldalon olvashat. A Volkswagen transporter t6 egy kézi váltós kisbusz amely dízel meghajtású, és rendelkezik első, valamint hátsó klímával és fűtéssel is. Ha sofőrt is szeretne bérelni, akkor arra külön ajánlatot kell kérnie. Ez a Volkswagen korszerű kisbusz minden úttípuson megállja a helyét, ezért tökéletes választást jelenthet külföldi nyaralás vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítása, reptéri transzfer esetén is.

Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna a kisbusz bérlésről erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat weboldalunkat, csak fel kell látogatnia weboldalunkat a vanago.hu-t és itt megtekintheti a komfortos kisbuszok teljes leírását is az árakkal illetve illusztrációkkal együtt. Ha bármi kérdése lenne a bérléssel, a sofőrrel, vagy valamelyik kisbuszunkkal kapcsolatban akkor forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20 9809 179 telefonszámon vagy küldhet akár e-mailt is az info@vanago.hu e-mail címre, és így egy kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Ha 30 napnál további periódusra szeretné kibérelni valamelyik kisbuszunkat, akkor egyedi ajánlatkérésre lesz szüksége.


hunprobalazs