Kitűnő ballonos ásványvíz olcsón!

A Keszi-szóda szódavíz palackozó vállalkozás 1948-ban indult útjára, és a siker azóta is töretlen, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a precizitásra. Kínálatunk folyamatosan bővül, és már nemcsak magánszemélyek, de kereskedelmi egységek is megtalálhatják a számukra tökéletes terméket, hiszen webáruházunkban már 1850 termék közül válogathat.

A ballonos ásványvíz hazai magyar termék, ráadásul környezetbarát is, hiszen ötvenszer van lehetőség újratöltésre, ami azt jelenti, hogy 1000 liter vizet ihat meg úgy, hogy közben a környezetét sem szennyezi, ezért sokkal jobban a ballonos ásványvizek, mint a PET-palackok. Ha friss és magas minőségű vízre vágyik már cipekednie sem kell, hiszen webáruházunk a rendelt termékeket mind házhoz is szállítja. Otthonra vagy munkahelyre egyaránt tökéletesek, hiszen rendkívül praktikusak és már adagoló automatákat is tudunk adni a ballonos vizekhez. ezek az automaták modernek, könnyű őket használni, megbízhatóak és kis helyen is elférnek. Csak tartsa oda a poharát, és máris fogyaszthatja hűtött vizét akár pezsgőtablettával vagy szörpökkel is.

Ballonos víz kínálatunkban megtalálhatja a Szentkirályi, a Szentkirályi Eszter, a Füredi Oxion PH-t, a Keszi Aqua Plusszt, illetve a Keszi Pl-vizet is. Ballonos vizeinken kívül rendelhet tőlünk vitaminokat, víz adagolókat, üdítőitalokat, gyümölcsleveket, energiaitalokat és akár szörpöket is. További információkért és a teljes kínálat megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a keszi-szoda.hu-t. Amennyiben kérdései lennének, ezeket felteheti, csupán vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@keszi-szoda.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 582 79 07 telefonszámot. Válassza a Keszi-szódát a minőségi és környezetbarát vízért!


hunprobalazs