Kiváló futárszolgálat Budapesten

A Budapesti MXP futárszolgálatunk arra törekszik, hogy minden eddigi és új ügyfél bármikor bizalommal forduljon hozzánk. A küldeményeket rendkívül gyorsan vesszük fel, a szállítmány pedig sértetlenül és időben odaér a kívánt helyre, és mi bármilyen bonyolult csomagküldési feladatot képesek vagyunk megoldani.

Kiváló futár Budapest közelében tehát rendelhető az MXP futárszolgálatnál méghozzá kedvezményes áron. Minden szállítási feladatot a 7 elv alapján végzünk el, csak ezekben hiszünk. A 7 elv a következő: megfelelő dolog, megfelelő időben, megfelelő helyen, megfelelő minőségben, megfelelő információkkal, illetve megfelelő árakkal. Ha a mi futárszolgálatunkat választja garantáltan megérkezik a kívánt küldemény a kívánt címre! A csomagokat Budapestre és az ország bármely részére fix áron tudjuk szállítani, ráadásul nemrégiben kialakítottunk olyan díjakat is, amelyek vidéki szállításokra, illetve körfuvarokra vonatkoznak, hogy könnyítsük ügyfeleink költségeit.

Alap szolgáltatásaink közé tartozik a háztól-házig szállítás, az ingyenes fuvarlevél kitöltő program, egy munkanapos kézbesítés, utánvét kifizetése a kézbesítés utáni napon, utánvét készpénzben lévő elszámolása, sikertelen kézbesítés esetén másodszori, illetve harmadszori kiszállítás és még sok más. Amennyiben többet szeretne megtudni alapszolgáltatásainkról vagy kiegészítő szolgáltatásainkról, mindenképp érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a mixpakk.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak tárcsázza a +36 70 336 6029 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre, és barátságos csapatunk minden kedves ügyfelünk és leendő ügyfelünk rendelkezésére áll. Válassza az MXP futárszolgálatot a rendkívül gyors és megbízható szállításért!


hunprobalazs