Konyhabútor, ajtó, ablak a legjobb helyről!

Ugye, Ön is vágyik a tökéletes konyhára? És mi sem természetesebb, hiszen ez az a helyiség, ahol talán a legtöbb időt töltjük el. Sokaknak a konyhájuk egybeesik az ebédlővel is, így ez az idő tovább növekszik. És ki ne szeretné azt a rengeteg időt kellemes környezetben eltölteni? Ehhez pedig szükség van egy csodás konyhabútorra, mely kinézetével és funkcionalitásával egyaránt kiszolgálja a lakók igényeit. Álmai konyhabútora azonban nem kell továbbra is, álom maradjon. A Gerecse Bútor Bt. ugyanis személyre szólóan, egyedi megrendelésre készíti el Önnek a tökéletes bútorzatot, mellyel máris sokkal barátságosabb lesz az egész lakás.

Ez a remek asztalos Tatabánya városában és környékén várja a megrendelőket. Általunk Ön is a lehető legjobb feltételek mellett szerezheti be a vágyott konyhabútort. Ráadásul, ha mellettünk dönt, a képzeletének sem kell határt szabnia. Nálunk szín, forma, alapanyag nem akadály. Önnek csak el kell mondania az elképzeléseit, és mi megvalósítjuk azt. Előzetes 3D-s látványtervezésünk arról is gondoskodik, hogy Ön valóban azt kapja, amit elvár. És ha már megvan a tökéletes konyhabútor, ne feledkezzen meg a tökéletes nyílászárókról sem, melyek minden helyiség hangulatot meghatározhatják. Vállalkozásunk már 2007 óta szolgálja ki az elégedett ügyfeleket úgy konyhabútor, mint ajtók és ablakok szempontjából.

Válassza Ön is a Gerecse Bútort, amennyiben nem szeretne megalkudni egy silányabb, nem annyira tetszetős és praktikus konyhabútorral! Válassza a minőséget, és mi ígérjük, hogy nem fogja megbánni a döntését! Vegye fel velünk a kapcsolatot a gerecsebutor@gerecsebutor.hu e-mail címen vagy a +36 20 934 8228-as telefonszám segítségével! Személyesen megtalálhat minket Tarjánban, a Vadász út 2/B szám alatt. Belénk vetett bizalmát előre is köszönjük!


hunprobalazs