Könyvelés Budapest, akkor válassza a legjobbakat!

A könyvelőirodánk elsősorban kis és középvállalkozások számára végezz szolgáltatást. Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, akkor tartson velünk.

Könyvelés Budapest megbízható és magas szakmai háttérrel rendelkezik. Amennyiben Ön is szeretné biztos kezekben tudni az üzleti ügyeit, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A szolgáltatásaink között megtalálja a főkönyvelői, könyvvizsgálati és szakértői projekteket is egyaránt. A magas szakmai háttér mellett, kiemelten kezeljük a szervezetünk üzleti folyamatait is. Minden munkát teljes mértékben az ügyfélközpontúság jegyében tervezünk meg. Erről biztosítja az ügyfeleinket az is, hogy a munkaidő mellett, még egy állandó ügyfélszolgálat áll a rendelkezésükre. Továbbá a kiváló szervezés és tervezés az, amely biztosítja a zavartalan munkafolyamatokat. Így legyen szó szabadságról, vagy hétvégéről, Ön abban az esetben sem fog érzékelni semmilyen változást a könyveléssel kapcsolatban. Egy ügyféllel általában mindig kettő könyvelő foglalkozik, ám a többi munkatársunk is tisztában van a másik ügyfelekkel kapcsolatos feladatokkal.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen bárki igénybe veheti az ingyenes az alap tanácsadásunkat. Amely nem csak könyvelési és adózási, hanem cégjogi és pályázatírási kérdésekre is kiterjed. Továbbá minden ügyfelünk számára biztosítunk egy mindig napra kész, online rendszert, melyben mindig pontos analitikához jut a cégével kapcsolatban. Ezt azok számára is ajánlom, akik még nem a partnereink, hiszen a honlapunkon található demó verziót bárki kipróbálhatja. További bővebb információért kattintson a tentalen.hu oldalár, illetve elérhetőek vagyunk a 06 20 360 41 38, 06 20 289 44 23-as telefonszákon.


hunprobalazs