Koronavírus gyorsteszt a megbetegedés kiszűrésére

A koronavírus egyrészt hosszú lappangási idővel rendelkezik, másrészt a betegség sok esetben tünetmentes. Tehát a beteg nem tudja, hogy hordozó lett, így tudta nélkül fertőzi tovább a környezetében élőket. Ezért fontos, hogy a tünetmentes betegek is szűrve legyenek.

Koronavírus gyorsteszt – Kétségkívül a hosszú lappangási idő és sok beteg esetében a tünetmentesség hozzájárul a COVID-19 gyors terjedéséhez. A koronavírus némelyik beteg esetében gyakorlatilag észrevehetetlen, mert semmilyen tünetet nem okoz, mások esetében viszont komoly légzési nehézségeket okoz. Azok a betegek, akik nem tudják magukról, hogy betegek, tudtukon kívül rengeteg embert fertőznek meg azzal, hogy folytatják szokásos napirendjüket. Ennek elkerülése érdekében fontos a gyors teszt elvégzése. A koronavírus gyorsteszt mindössze 15-20 perc alatt megmutatja, hogy a teszt alanya megfertőződött-e. Ennek tudatában meg lehet tenni a további lépéseket. Tehát kezelni a beteget vagy tünetmentesség esetén karanténba zárni, elszeparálva ezzel a többi embertől, így megakadályozva, hogy másokat is megfertőzzön!

A koronavírus gyorsteszt használata rendkívül egyszerű. Használatához a beteg szérum-, plazma vagy teljesvér-minta szükséges. A Carbon Medical online platformján, tehát a carbonmedical.hu weboldalon megtekinthető a koronavírus gyorsteszt, melyet kizárólag professzionális használatra forgalmaznak. A tesztet a felbontást követően mielőbb fel kell használni. A koronavírus gyorstesztet a carbonmedical.hu weboldalról tudja megrendelni, továbbá a weboldalon kaphat bővebb tájékoztatást a koronavírus gyorstesztet és a szállítást illetően. Látogasson el Ön is a carbanmedical.hu weboldalra!


hunprobalazs