Kötelező kellékek egy fesztiválra

A jó idő közeledtével egyre több szabadtéri programon vehetünk részt, majd lassan a fesztivál szezon is beköszönt. Ezek azok a rendezvények, ahol nincs más dolgunk csak élvezni a partit, a zenét, a napfényt és a barátaink társaságát.

Ám vannak olyan létszükségletű kelléket, melyek nélkül akár élvezhetetlené is válhat a buli. Így az első amit be kell szerezned az egy praktikus táska. Ennél a táskánál oda figyelnünk a méretekre, ugyanis fontos, hogy ne legyen túl nagy, ám mégis fontos, hogy megfelelően tágas legyen, hiszen a cuccaink bele kell, hogy férjenek. Azok a modellek bizonyulnak előnyösnek, amelynek hosszú vállpántja van. A következő kellék a napszemüveg. Ugyanis, ha szerencsénk van, akkor hétágra sütő napfényben részesülünk, melyet csakis úgy élvezhetünk, ha van válunk egy jó napszemcsi. Ugyanis a napszemüveg a szemeinket a nap káros sugaraitól is kíméli, nem beszélve arról, ha előtte nap kicsit tovább tartott a buli.

A fesztiválok a felhőtlen szórakozásról szólnak, melyet csak úgy érhetünk el, ha kényelmes öltözetben érkezünk meg. Így az mellett, hogy menő a szerelésünk, akkor se feledkezzünk meg, hogy kényelmes legyen. Illetve nem árt, ha van nálunk egy felső, ugyanis sose tudni, milyen hideg lesz az éjjel. Ebből kifolyólag még ide tartozik az esőkabát is, ugyanis volt már rá példa, hogy nem egy fesztivált mosott el az eső. Továbbá nagyon fontos lehet a fényvédő, illetve a szúnyogriasztó spray. Ugyanis egyik és másik is igen kellemetlen lehet, és nagyban befolyásolhatja, hogy hogyan érezzük magunkat a fesztiválon. Amely még igen fontos lehet az a telefontöltő, zseblámpa, matrac, víz, és nedves törlőkendő. Persze mind attól, függ, hogy csak egy bulira érkezünk, vagy akár több napot is bevállalunk. Jó bulizást!


hunprobalazs