Közeledik a farsang, öltözz TE is jelmezbe!

Hello baby, mikor voltál utoljára jelmezbálban? Talán még óvodás korodban? Itt az alkalom, hogy jól érezd magad, és elmenj szórakozni egyet! De válassz most egy különleges bulit, ahol megmutathatod a bájaid és odalesznek utánad a srácok!

A farsangi jelmez kiválasztását kezd az Angi’s fehérnemű boltunk webshopjában (http://www.angisfehernemu.hu), ahol erotikus jelmezek, szexi fehérneműk és egyéb rafinált kiegészítők óriási választékával várunk!

A szexi fehérnemű kiválasztását kezd egy csipkés tangával vagy bugyival. A fehérnemű ugyebár általában fehér, testszínű vagy fekete – a ruha színétől függően, de egy party-n nyugodtan választhatsz a színes fehérnemű választékunkból pirosat, rózsaszínt vagy bármilyen neked tetsző színű darabot.  Bár erotikus jelmezeink többsége komplett fehérnemű szettből áll, például a nővérkés erotikus jelmezünk a nővérke ruha és a tanga mellett tartalmaz fityulát, kesztyűt és sztetoszkópot is! További keresett ajánlatunk a hostess, nyuszikás, mikuláslány, doktornő, angyal, titkárnő, stewardess, hótündér és rendőrlány jelmezek.

Néha nem árt megfenyíteni a rosszalkodó pasikat, amire elég indok, ha megfeledkezik a szülinapunkról vagy a névnapunkról. Ehhez egy nagyon sexy szivecskés paskolót tudunk ajánlani, amivel elnáspángolva a pasi (vagy barátnő…) fenekét, biztosak lehetünk a bocsánatkérésében.

Most persze mosolyogsz, és azt mondod, hogy Te soha nem vennél fel ennyire erotikus és szexi fehérneműt. Ha ehhez a beöltözős szerepjátékhoz nem vagy eléggé magabiztos – vagyis a jelmez kipróbálásához nélkülözhetetlen huncutság nem jön a zsigereiből –, akkor a bemutató könnyen kudarcba fulladhat. Gondolatban talán attól félsz, hogy nem felelsz meg a párodnak és ezért szeretne téged más bőrébe bújtatni. Ilyenkor a nők magabiztossága összeomolhat, görcsössé, feszültté, elutasítóvá válhatsz. Ezért egy otthoni szexi fehérnemű bemutatót soha nem szabad előre eltervezni, sokkal jobb, ha spontán jön, amihez egy kis alkohol segít feloldani a gátlásokat. Lehet, hogy az a fajta lány vagy, aki már attól is zavarba jön, ha szeretkezés közben ég egy lámpa? Aki soha nem mer fizetésemelést kérni a főnökétől?

Most meglepődtél ugye? Hiszen hogy jön ez ide? Nos, mindkettő a magabiztosságról szól. Ami bizony egy kényelmes fehérnemű kiválasztásával kezdődik, és a saját stílusod megtalálásával folytatódik. Senkinek sem a divatbemutatókon látható fehérnemű és ruha kollekciókból kell kiválasztania a neki megfelelőt, hanem a saját ízlésének, alkatának megfelelő fazont kell megtalálnia.

Ha ezek után kedvet kaptál, de még mindig félsz kipróbálni egy szexi fehérneműt vagy erotikus jelmezt, akkor játsszátok el a didergő király című mesét, amihez pihe-puha poppy köntöst, poppy mamuszt és sexy poppy hálóinget kínálunk.

Mindezen termékeket a webáruházunkban is megrendelheted, ahol a kiszemelt fehérneműt olcsón, gyorsan és szépen becsomagolva futárral küldjük hozzád.


hunprobalazs