Kyocera nyomtató és toner

Az alábbiakban az európaiak számára kevésbé ismert márkát veszünk górcső alá. A Kyocera bár nem annyira ismert Európában, azonban igazán megbízható termékeket dob piacra, amik ráadásul egyáltalán nem márkák. Ha nyomtató vásárlás előtt áll, akkor érdemes ebben a márkában gondolkodni.

Kyocera toner – A márka hivatalos elnevezése Kyocera Corporation. Egy olyan Japán székhelyű multinacionális vállalat, ami elsősorban ipari kerámiákkal, napelemekkel és irodai felszerelésekkel foglalkozik. Mi most az utóbbit nézzük meg közelebbről, abból is a nyomtatókat és a tonereket. Alapvetően robosztus nyomtatókat gyártanak, amiknek legfőbb ismérve a megbízhatóság, így nem csoda, hogy a szakemberek is ajánlják. Aki Kyocera nyomtatót vásárol, annak biztosan nem lesz problémája a szervizeléssel és karbantartással. Meg kell még említenünk, hogy meglehetősen olcsón lehet a nyomtatóhoz hozzájutni. Európában nem annyira ismert egyelőre ez a márka, azonban a tesztek, díjak azt igazolják, hogy valóban egy igen csak megbízható márkáról van szó.

Sajnos a hozzá való tonerek egyáltalán nem nevezhetők olcsónak, annak ellenére, hogy a nyomtató meglehetősen jó áron kapható. Ez azonban egyáltalán nem egyedi eset, ugyanis a legtöbbször, ha olcsó a nyomtató, akkor a toner pont, hogy drága lesz. Alapvetően két lehetőség van, az eredeti toner vagy a jóval olcsóbb utángyártott toner. Előbbit a nyomtató gyártója készíti, míg utóbbit alapos tisztítás és ellenőrzés után újra töltik. Egy szóval egyáltalán nem rosszabb, mint az eredeti toner, sőt az eredeti megnevezés sem túl szerencsés, hisz az utángyártott sem hamisítvány.  Ha szeretné megtekinteni a tonerek széles választékát, valamint bővebb információkra kíváncsi, akkor látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba!


hunprobalazs