Lábazati vakolat, ami nem csak kreatív, tartós is!

Ma már számtalan különféle vakolat közül válogathat mindenki, legyen szó általános célú vakolatról vagy épp lábazati vakolatról. Az anyag, a tartósság és a szín szempontjából is széles a skála, tehát mindenki megtalálhatja az elképzelései, illetve az igényei számára leginkább megfelelő változatot. Ha viszont Ön is előnyben részesíti a legújabb technológiákat, melyek mindig a legújabb felhasználói elvárásokat helyezik előtérbe, akkor ismerje meg a legújabb terméket a lábazati vakolatok terén!

[adsense_id=”1″]

A vízzel hígítható, akrilátos Alfadekor S mozaikvakolat függőleges épületszerkezetek, így a lábazat, a támaszfal, a teraszfal, a pillér, a homlokzat és társaik végső, tartós és rendkívül esztétikus felületkezelésére szolgál. A megszilárdult vakolat kifejezetten rugalmas, rendkívül kopásálló és még egy speciális páraáteresztő réteget is képez, de ugyanakkor mégis megakadályozza a víz bejutását a falszerkezetbe, avagy minden tulajdonság adott, ami csak számít egy vakolat esetében.

Lábazati vakolat

Lábazati vakolat

A bel- és kültéren is egyaránt remekül használható, maximum 2 mm szemcsenagyságú Alfadekor S vakolat felhordása nagyon egyszerű módon, azaz szórással történik. A különféle színekben kapható vakolat megszilárdulva igazán kopásálló és páraáteresztő réteget képez, mint említettük. A rétegen a sóréteg pedig csak nagyon kis mértékben keletkezhet. Mivel több színben is kapható, így Önnek csak ki kell választania az igényeinek leginkább megfelelő, illetve az otthonához leginkább illő változatot.

Ez az újszerű, számos pozitívummal rendelkező vakolat hatékonyan ellenáll az időjárás különféle viszontagságainak, így még az UV sugárzásnak is. A megszilárdult réteg pedig már egyszerűen vízzel, vagy akár esetleg enyhe mosószeres oldattal is bármikor könnyedén lemosható.


hunprobalazs