Lakástakarék az ltpokosan.hu-val

Ha egy pár együtt tervezi jövőjét, jó, ha előre gondoskodik arról, hogy már a házasságkötés előtt pénzt tudjanak gyűjteni, így közös életük kedvezően indulhat anyagi szempontból is. Az elsődleges cél, hogy saját családi fészket alakítsanak ki. Ehhez azonban egy nagyobb pénzösszegre kell szert tenniük, amelyhez egészben hozzáférhetnek. Az ltpokosan.hu nagyszerű ajánlattal várja mindazokat, akik havi megtakarításaikat egy helyen szeretnék tudni.

A lakástakarék pénztári számla helyet ad az egyének által meghatározott pénzösszeg havi letételéhez. Más lakástakarékoknál gyakran találkozhat olyan kecsegtető ajánlatokkal, melyek részben, vagy akár egészben elengedik a számlanyitási díjat. Ez nem is hangzik rosszul, de amit sokan figyelmen kívül hagyunk, hogy ennek fejében bizonyos terméket kell igénybe vennünk. Az ltpokosan ajánlatában nincs szükség ilyesmire, csupán az szerződéses összeg 1%-nak kifizetésére számlanyitáskor. Ezt a csekély összeget egyszer kell befizetnie és minden más plusz költségtől mentes számlanyitásról gondoskodunk. Az ön által lehelyezett pénzösszeghez hozzáadódik még a betéti kamat, valamint egy az állam által felajánlott 30%-os vissza nem térítendő támogatás is. Legkevesebb 4 év alatt rengeteg pénzt gyűjthet össze és aggodalmak nélkül vásárolhatja meg, vagy építheti fel lakását.

Ha tudni szeretné, hogy miként veheti igénybe rendkívül kedvező szolgáltatásunkat, ne féljen felkeresni minket, hisz ügyfélszolgálatunk minden szükséges információt közöl önnel. Küldjön üzenetet weboldalunkra, vagy hívjon bizalommal a +36 30 947 7123-as telefonszámon, esetleg írjon e-mailt az info@ltpokosan.hu címre. Nálunk biztonságban tarthatja pénzét és a legjobbkor veheti elő.


hunprobalazs