Lányos görkorcsolya a kedvező áron

Nyári szünidőben nagyon sok gyermek szereti a szabadidejét a szabadban tölteni. Ahhoz, hogy ezt az időt igazán jól szórakozva tudja eltölteni, nézze meg a teljes kínálatunkat.

Soy Luna Görkorcsolya kezdőknek 36/37 -es méretben elérhető a honlapunkon. A kislányok körében, manapság az egyik legkedveltebb mesehős, illetve sztár az nem más, mint Soy Luna. Nagyon nagy rajongással fogadják, és mindért oda vannak, ami megjelenik a matrica. Ezért kínáljuk mi most ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, melyben egy igazán menő görkorcsolyát vásárolhat a kislányának. A sárga és a rózsaszín színek ötvözetével készült göri, igazán menő kelléke lehet a nyárnak. A kezdők számára is igazán jó választás lehet mivel 4 kerékkel rendelkezik, melyek dupla sorban vannak elhelyezve. A biztonságos közlekedés elengedhetetlen kelléke a fék, mellyel természetesen ez a görkorcsolya is rendelkezik. Akár már 5 éves kortól használható, és tökéletes gyakorlási lehetőséget nyújt a kis akrobatáknak. A kisebb korcsoport számára ajánlott, ám egészen 60 kilogramm terhelőképességgel rendelkezik.

A honlapunkra látogatva a teljes kínálatunkat megtekintheti, melyből kedvére válogathat. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy egy kitűnő értesítőről, garantáltan megörülnek a legmenőbb görkorcsolyának a kis ünnepeltek. A webshopunkból pár kattintás által gyorsan és egyszerűen megrendelheti, melyet a www.jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva talál. Az általunk megrendelt termékek 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek, az ország bármely részére. Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a kihagyhatatlan ajánlataink közül. Bármilyen további kérdéssel rendelkezik, forduljon hozzánk hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy minél több gyermek arcára csaljunk mosolyt.


hunprobalazs