Látogasson el a http://www.banktechsafe.hu/ weboldalra

A biztonsági rendszerek használata, beüzemeltetése napjainkban egyre inkább elterjedtté válik, hiszen sokan vannak, akik otthonukban, irodájukban, áruházakban nagyobb értékeket, összegeket tartanak, és amiket biztonságban kell tudni. Ha biztonsági rendszerekről van szó, akkor a legjobb céget válasszuk, amely hazánkban a Banktech Safe Kft.

A http://www.banktechsafe.hu/ weboldalon számos információt megtudhat a cég működésével kapcsolatosan. A honlap egy webáruház is egyben, ahol tizennégy kategóriába (széfek, páncélszekrények; tűzbiztos tárolók; pénzszámolás-pénzvizsgálat-készpénz automatizálás; otthon; iroda stb.) vannak felosztva a megvásárolható termékek. Az itt megvásárolható termékekről láthatunk képeket és a képre kattintva egy rövid leírást is olvashatunk a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkkal. Egy olyan vállalkozásról van szó, amely már több mint 24 éve foglalkozik biztonsági rendszerekkel, illetve a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. Minden cégnél, vállalatnál fontos, hogy az évek során fejlődést mutasson és ez minden szempontból igaz a Banktech Safe Kft.-re.

Az itt dolgozó szakemberek megbízható és precíz munkát végeznek és nagyon jók a szakmájukban. A cég, hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, valamint kereskedelmi termékeket beüzemelési- és szervíz-szolgáltatásokat. Minden esetben a kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítanak ki integrált védelmi rendszereket, amelyek felölelik a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek és berendezések, kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését, illetve kivitelezését. Kérdés esetén hívja a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre.


hunprobalazs