Lefolyó tisztítás biztonságosan

A lefolyó tisztítás Dabas területén számos különböző módszerrel megoldható. A lakástulajdonosok többsége szereti először saját kezébe venni a dolgot, azaz a háztartásban megtalálható eszközök segítségével próbálja megszüntetni a dugulást. Ez azonban veszélyes is lehet.

[adsense_id=”1″]

A lefolyó tisztítás Dabas területén két évtizede a szakmánk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a házi módszerekkel történő kísérletezések sokszor nem sülnek el jól, hiszen nem mindegy, hogy milyen eszközök kerülnek a gyakorlatlan kezekbe. A kémiai lefolyótisztítók és a csőspirál nem tartoznak a legbiztonságosabb megoldások közé, mivel fokozottan balesetveszélyesek, nem megfelelő használat esetén kárt tehetnek a használóban éppúgy, mint a csövekben.

A házilag végzett lefolyó tisztítás Dabas lakói számára sokkal inkább ajánlott a wc pumpa és a környezetkímélő anyagok segítségével. Amikor a dugulás első jeleit, a kellemetlen szagot vagy a víz lassú szivárgását tapasztaljuk, bőséges forró vizet használjunk, valamint a szódabikarbóna és az ecet keverékét öntsük a lefolyóba. Ez általában megteszi hatását, ha mégsem, akár a kólát is bevethetjük, amihez boraxot adhatunk. A lefolyó tisztítás Dabason így maximálisan biztonságos és hatékony lesz.


hunprobalazs