Leggyakoribb gardrób hibák

Manapság egyre népszerűbb a gardróbok használata, annak köszönhetően, hogy praktikusak, és megvalósításának ára is kedvező. Az emberek gyakran elkövetnek néhány hibát a gardrób használattal kapcsolatban, amelyek miatt a ruhák nem megfelelően vannak tárolva.

Ha a ruhákat megfelelően tárolja a gardróbban, akkor garantált, hogy minőségük hosszú éveken keresztül megmarad, és ha egy-egy darabot hosszú hónapok után vesz elő, akkor is újszerű állapotban lesz. Ismerkedjen meg a leggyakrabban elkövetett gardrób hibákkal, hogy a későbbiekben elkerülhesse őket. A ruhazsák szuper megoldás a ruhák utazás során szállításakor, és nem abban az esetben, ha a gardróbban tárolja a féltve őrzött ruhadarabokat. A bőr és bundás kabátoknak ártalmas, ha a ruhazsákban vannak bezárva hónapokon keresztül, hiszen nem tudnak megfelelően szellőzni, és így a minőségük nagymértékben romlik. Érdemes oda figyelni arra, hogy megfelelő méretű vállfát használjon, mert így elkerülheti, hogy a ruhák megnyúljanak.

A gardróbban a kötött pulóvereket nem ajánlott vállfára akasztani, mivel rövid idő alatt megnyúlnak, inkább összehajtva helyezze a polcra. A legtöbb nőnek gondot jelent a hosszú ruhák tárolása, de ha félbe hajtva vannak elhelyezve a vállfán, akkor elkerülhető, hogy gyűröttek legyenek, valamint, hogy alsó részük feltörölje a gardrób padlóját. A legegyszerűbb, ha a melltartókat félbe hajtva tesszük be a szekrénybe, azonban tudni kell, hogy így elvesztik a formájukat, és rövid idő alatt használhatatlanná válnak. A gardróbba való beakasztáskor minden kabátot be kell gombolni, cipzárazni, mert szebben festenek a vállfákon, valamint a formájuk is az eredeti marad. Csupán egy kevés odafigyelést igényel, hogy a ruhái minősége megmaradjon.


hunprobalazs