Legjobb nyári frissítők

Nyáron nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő folyadék mennyiség utánpótlására, hiszen könnyen dehidrálhatunk, melynek súlyos következményei lehetnek. A legjobb, ha a friss vizet választjuk, ám olyan esetekben, ha már azt meguntuk, akkor mutatunk pár tippet.

Egy kis víz és pár nyári gyümölcs, illetve zöldség segítségével kiváló frissítőket készíthetünk. Igazán kellemes frissítőt készíthetünk egy kis uborka és lime felhasználásával. Gondoltad volna, hogy nem csak salátához, de a frissítődhöz is felhasználhatod a kedvenc zöldségedet? Érdemes kipróbálni, hiszen önmagában is nagyon sok vizet tartalmazz, így még a fogyókúrában is a segítségedre lehet. Egyszerűen elkészíthető, csak bele kell karikázni pár darabot és jól lehűteni. A következő italunk egy újra gondolt limonádé. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a limonádé az egyik legkedveltebb ital nyáron. Ám a sok cukornak köszönhetően, nem éppen alakkímélő. Ám nagyon finom, és hűsítő italt készíthetünk hozzáadott cukor nélkül is. Amennyiben szereted az édes ízt, akkor használj inkább stevia levelet.

A következő ital az eperrajongóknak kedvezz igazán. Nincs más teendőt az isteni finom frissítő elkészítésénél, mint minél több epret beletenni egy pohárba, majd felönteni ásványvízzel. Előre is elkészíthetjük nagyobb mennyiségbe, és jól lehűtve fogyaszthatjuk. Nagyon szépen kiázik az íze, és egy ellenállhatatlan egészséges italt kapunk. A különleges ízek szerelmeseinek és páratlan-páros kombinációt kínálunk, amely a narancs és az áfonya hatására jön létre. Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy narancs vagy áfonya, akkor itt a kihagyhatatlan lehetőség. Próbáld ki együtt, esetleg még egy kis lime-al és mentalevéllel megbolondíthatjuk és már kész is a vitaminbomba.


hunprobalazs