Lépjünk fel hatékonyan a ráncok ellen

A nők számára ez egy örök harc, melyben a fiatalságukért küzdenek. Amennyiben Ön is szeretne fellépni az idő múlásával szemben, akkor alkalmazza a következő praktikákat.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy az arcbőröd és a dekoltázsod, hogy mindig a régi fényében ragyogjon, akkor annak érdekében érdemes kipróbálni egy-két trükköt. Nagyon fontos, hogy törődjünk a bőrünkkel, mindig tartsuk tisztán, és használjuk hámlasztókat, mellyel az elhalt bőrréteget távolíthatjuk el. A boltok polcain nagyon sok különféle csodaszerek közül válogathatunk, viszont nem árt egy két házi praktikát is kipróbálni. Hiszen a legtöbb tápanyagot a természet ajándékaiban találhatjuk meg. Amennyiben házi kencéket szeretnél előállítani, akkor arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy minőségi alapanyagokból állítsuk elő. A legjobb választás a bio termékek. Továbbá arra is nagyon oda kell figyelni, hogy egyes gyümölcsök akár irritációt is okozhatnak, mivel a vitaminokat természetes, hígítatlan formában tartalmazzák.

A pakolások sok esetben bőrpírt is okozhatnak, melyekkel a legtöbb esetben csak lemosás után vehetünk észre. Továbbá ezekre a poklásokra is érvényes, hogy mindig tiszta bőrre alkalmazzuk őket. Amennyiben fáradtnak érezzük a bőrünket, akkor egy frissítő pakolás csodákra képes. Ehhez szükségünk lesz egy almára, tejszínre és citromlére. Az almának a levét nyomkodjuk ki, majd ezzel törüljük ét a bőrünket. Majd az almához adjunk hozzá pár csepp citromlevet és adjunk hozzá egy kevés tejszínt és ezt vigyük fel a bőrünkre. Hidratáló pakolást készíthetünk szőlőből és uborkából. A szőlőszemeket hámozzuk meg, majd nyomkodjuk össze, az uborkát pedig reszelve adjuk hozzá. Ennek a pakolásnak a titka a levében rejlik, így hogy hatását kifejthesse kenjük fel és tegyünk rá gézlapot.


hunprobalazs