Léteznek rákgyógyító ételek?

Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy létezik néhány étel és ital, amelyek meggátolhatják a rákot és a daganat növekedését, és elősegítik a rákos sejtek elpusztítását. A szakértők szerint ezek az ételek és italok erőteljes karcinogenikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Vessen egy pillantást az alábbi cikkre, és tudjon meg többet erről.

Ezek az ételek és italok a következők: vörös bor, áfonya, curry, paradicsom, zöld tea és fekete csokoládé. Sok tudós és orvos szakértő kijelentette, hogy ezek az ételek még hatékonyabbak, mint a hagyományos kemoterápiás kezelések. A szakértők szerint ezek az ételek valójában megállíthatják a daganatsejtek vérellátását, egy olyan tulajdonság miatt, amit angiogenezisként ismernek. Azt is mondják, hogy az ilyen típusú folyamat új vérerek létrehozását foglalja magában az emberi testben. Tudnia kell azt is, hogy az angiogenezis folyamata életünk bizonyos időszakaiban fokozódik, különösen az újszülötteknél. Felnőtteknél ez a folyamat seb esetén aktiválódik, amikor a szöveteket és a hajszálereket regenerálni és frissíteni kell. Az angiogenezis folyamatát általában aktívátor és inhibitor molekulák szabályozzák, és általában az inhibitorok dominálnak.

Nos, ha az emberi testben karcinogén sejtek vannak, akkor stimulálják az aktívátorokat az érrendszer növekedésének fokozására. Ennek eredményeként új erek képződnek. A rákos sejtek felszabadítják az angiogenezis aktívátorokat. Ezek azok a molekulák, amelyek „becsapják” az emberi testet és stimulálják az új erek növekedését, amelyek a daganatot tápanyagokkal és oxigénnel látják el. Egy nemrégiben készült tanulmány felfedezte, hogy azok a személyek, akik havonta több mint 5 alkalommal fogyasztottak paradicsomlét, szinte 50% -kal csökkentették a prosztatarák kockázatát. Csodálatos, igaz?


hunprobalazs