Logó tervezés 2020-ban

Cégünk 2008-óta foglalkozik logó tervezéssel, ennek köszönhetően számos olyan projektben vehettünk részt, amely meghatározták a vállalkozásunk jövőjét és egyben mi is meghatároztunk sok vállalkozás jövőjét egy maradandó logó tervezésével. Sok esetben a logó tervezés a megbízók számára félelem, mert nem tudják mit kapnak az adott grafikustól, ezért a bizalom kiépítése az első és legfontosabb feladat a Vteamdesign számára.

A feladatok elvégzése kihívás, de mivel ez a szakmánk, ezért nekünk az a legfontosabb, hogy nyugodt szívvel bízzák ránk a logó tervezés folyamatát. Sok cégvezető pedig úgy van vele a tapasztalatok alapján, hogy mindegy milyen a logó, az úgysem számít az értékesítés során. Ebben nagyot tévednek, ilyenkor megpróbáljuk irányítani őket a megfelelő irányba. A logó egy olyan dolog, ami természetesen önmagában nem ér olyan sokat, mint azt beállítják sokan. A logónak akkor lesz igazán értéke, ha mögé tud rakni valaki egy értéket, szolgáltatást, ami emlékezetes. Ez már a marketing része, de fontos, hogy egy logó tényleg jó logó legyen és ne csak szép logó. Mi tudunk segíteni ennek a stratégiának a kidolgozásában is. Fontosnak tartjuk, hogy a logó tervezés után ne álljon meg a feladat, ekkor jön el az az időszak, amikor egyéb reklámhordozókra, kirakatra, kocsira kell rászerkesztenünk, de ekkor már nem csak a logót, hanem magát az arculatot, ami egy újabb kihívás. A logó megszületése után ez a folyamat fontos és elengedhetetlen.

Nem szabad sajnálni az energiát egy jó logótól és az ahhoz tartozó arculattól. Fontosnak tartjuk a vállalkozások felemelését, kiemelését a „tömegből”  2020-ra ez a tendencia elfogadottá vált, egyre többen ismerik fel ennek fontosságát és egyre többen terveztetnek logót. Ez a szakmának és magának a vállalkozónak is jó, hiszen sokkal nagyobb eredményt és büszkeséget érhet el egy olyan logóval ami igazán lefedi a tevékenységét, ez által lesz felismerhető egy vállalkozás! Ne hagyja ki Ön sem! Terveztesse meg logóját a Vteamdesign csapatával.


hunprobalazs