Magánóvoda, gyermeke gondtalan mindennapjai érdekében!

Ha most jött el az idő, hogy visszatérjen a munkába, ám ötlete se nincs, hogy hol is helyezze el gyermekét, akkor van egy jó hírünk az Ön számára, hiszen mi nagy szeretettel várjuk családi napközinkben, melyet bármikor megismerhet a www.bolcsiovicsana.hu honlapon. A bölcsi Zugló békés mellékutcájában, kertvárosi környezetben található. A gyermekeket pedig már egészen 1 éves kortól várjuk 5 éves korig. Családi napközink kizárólag alacsony létszámú csoportokkal dolgozik, avagy a gyermekek egyéni fejlesztése koruk sajátosságainak megfelelően adott.

[adsense_id=”1″]

A fővárosban, pontosabban Zuglóban található másik remek családi napközink is, melyet weblapunkon, www.picurkacsana.hu  honlapon, ismerhet meg, valamint a belvárosban várja még egy óvoda, melyet a  www.pompomovi.hu  weboldalon látogathat meg virtuálisan. Mind a két magánóvoda és magánbölcsőde tökéletes megoldást kínál az 1 éves korú gyermekek számára egészen a 5 éves korúakig. Érdemes tudni, hogy nálunk a napirend a kicsik szükségleteihez igazodik. A magánbölcsöde és magánóvoda emellett fejlesztő jellegű, játékos foglalkozásokkal lesz nap, mint nap érdekes és szórakoztató számukra. Nagyszerű, bölcsi, színes játszóház, gyermekmegőrzés szolgáltatásaink természetesen a belvárosban is elérhetőek.

Magánóvóda

Magánóvóda

Budapesten a családi napközi által megoldjuk gyermeke elhelyezést 2,5-től 7 éves korig. Bölcsődénkben, illetve óvodánkban a szabad férőhelyekre állandó az óvodások felvétele az év folyamán. Az elismert Vadász utcai óvodánk államilag regisztrált oktatási intézmény, azaz 202810 OM azonosítóval rendelkezik. Erről bővebb információt a www.maganovodabelvaros.hu  honlapon kaphat.

Mi elkísérjük a piciket a bölcsöde kortól az óvodás koron át az iskola kapujáig. Ennek érdekében várjuk Zuglóban, a XIV. kerületben és a belvárosban, Budapest V. Kerületében! Általunk gyermeke olyan bölcsőde és óvoda részese lesz, ahol a mindennapok az önfeledt játékról, a játékos tanulásról szólnak, melyek akár angol nyelven is adottak. Intézményeinkben az óvónők ténylegesen foglalkoznak a gyermekkel a gyermekfelügyelet egész ideje alatt!


hunprobalazs