Manikűr-műkörömépítés barátságos környezetben

A szép kezek elsősorban a körmök által lesznek ápoltak. Hiába van selymes bőröd, ha az ujjaid végén lerágott körmök vagy lepattogzott körömlakkok rontják el az összképet.

Manikűr-műkörömépítés által a te kezeden is ízléses manikűr lehet vagy akár a saját ízlésednek megfelelő műkörmöt választhatsz. A szép körmök nem számítanak luxusnak, hisz pár ezer forintért olyanná varázsolják körmöd, amilyent csak szeretnél. Mi, nők valljuk be, érzékenyek vagyunk külsőnket tekintve, van, aki jobban, mások kevésbé. Mindenesetre, első benyomás csak egyszer van, valamint az ápolt megjelenésnek is része, hogy szép körmeink legyenek. Persze, otthon is lehet csinosítgatni magunk, körmöt festeni, de ez általában nem olyan tartós, a többségnek se ideje, se türelme nincs hozzá, hogy ezzel piszmogjon. A műköröm abban az esetben tökéletes, ha képtelen vagy megnöveszteni körmeid, mert állandóan letörnek vagy berepedeznek.

A Kati Szalonban barátságos környezetben szépülnek meg körmeid. Nem kell attól tartanod, hogy egy alapokkal tisztában levő, de a divattal nem lépést tartó manikűröshöz kerültök, ugyanis a Kati Szalon munkatársai folyamatos képzésekre járnak, hogy az aktuális trendekkel, a technikai fejlődéssel, valamint a változó divattal lépést tudjanak tartani. Így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kezekben lesznek kezeid. A Kati Szalonban nem csak a hölgyeket, de az ápolt körmökre vágyó férfiakat is várják. Az ápolt körmök ugyanis a férfiak esetében is fontosak például egy tárgyalás, elegáns vacsora vagy az üzleti partnerekkel való kézfogás oka folytán. A kati-szalon.hu weboldalon megtalálhatja az elérhetőségeket, ezenkívül bővebb információkat kaphat a szolgálatokat tekintve!


hunprobalazs