Masszázs Győr magas tapasztalttal rendelkező szakemberek által

Úgy érzi szüksége lenne egy kis lazításra? Vagy teljesen kimerült testileg és lelkileg egyaránt? Akkor Önnek ránk lesz szüksége.

Masszázs Győr, ahol szeretettel várjuk minden kedves érdeklődőnket. Nekünk mindig az a célunk, hogy a hozzánk érkező vendégek testileg, szellemileg és lelkileg is eggyé váljanak. Mi egy olyan közeggel várjuk a hozzánk látogató vendégeket, ahol könnyen rátalálhatnak a belső harmóniára és feltöltődhetnek a testük és lelkük minden pontján. A masszázs mindig vendég függő. Két masszázs sosem lehet egyforma, hiszen a vendégek is különbözőek. Mi pedig mindig a vendégeinkhez igazítjuk a szolgáltatást. Többek között ezért is alkalmazzuk a kommunikációt a vendégekkel. A masszázs előtt mindig elbeszélgetünk a vendégeinkkel, hogy megtudjuk, hogy pontosan mire is vágynak. Az általunk nyújtott szolgáltatások több technikát ötvözve születnek meg. Többek között szeretném azt is megemlíteni, hogy mielőtt a masszázs világába csöppentem volna, hosszú évekig balettel és kortárs táncművészettel foglalkoztam, ennek köszönhetően gazdagon megismertem a testi és lelki feltöltődés útját.

Anatómiailag és szellemileg egyaránt. Ezt igen nehéz elmagyarázni a hozz nem értőknek, de egy különleges kifinomult testtudatosságot kölcsönözz. Többek között ennek is köszönhető az, hogy részletgazdagabb az általam nyújtott kezelési technika. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a zenmasszazsgyor.eu –ra kattintva találhat meg. További elérhetőségünk a +36 30 65 44 241-es telefonszámon, vagy e-mailt is írhat nekünk a hello@zenmasszazsgyor.eu címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáljuk hogy professzionális szolgáltatásban részesítjük.


hunprobalazs