Mazda olaj a legjobb áron!

A Mazda motorolajokat a legelismertebb cég gyártja, a Fina, és ez a motorolaj kiváló választás lehet, ha Mazda autója van. A PetroFina a világon a negyedik legnagyobb olajgyártó cég, amely tagja a Total csoportnak. Ez a Total csoport ma már 130 országban terjeszkedik, és majdnem százezer alkalmazottal dolgoznak. Az olaj iparág szinte minden ágában részt vesz, még a nyersolaj és földgázkutatásban is.

A minőségi Mazda olaj célja az, hogy csökkentse az üzemanyag fogyasztást, ezt pedig a motorok megfelelő kenésével akarta biztosítani. Ezt főleg akkor érzékelhetjük, ha a városban vezetünk és gyakoriak a hidegindítások. Az Original Oil és az Original Oil ultra használható akár dízeles vagy benzinnel működő gépkocsikhoz is egyaránt, míg az Original Oil Ultra DPF csakis kizárólag dízel motorokhoz készült. A Mazda Ultra 5W-30 Ultra motorolaj most 20% leárazással kapható webáruházunkban az alkatreszek.hu-n. A motorolaj a legutóbbi generációs termékcsalád egyik legkiválóbb darabja, szavatossági ideje korlátlan, és különösen ajánlott Mazda dízeles illetve benzines személygépkocsikhoz.

A Mazda Ultra DPF 5W-30 egy nagy teljesítményű motorolaj, amely csakis dízelmotorokhoz használható. Szavatossági ideje ennek is korlátlan, és ez is a legutóbbi generációs termékcsalád egyik minőségi darabja. Ha többet szeretne megtudni a Mazda olajokról, akkor érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, ahol megtalálhatja a teljes Mazda olaj készletet is. Amennyiben kérdezni szeretne, ezt is megteheti, csupán vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi minden kedves vásárlónk rendelkezésére állunk azonnal és válaszolunk minden kérdésre, amely termékeinkkel kapcsolatos.


hunprobalazs