Megbízható bérszámfejtés cége számára!

Amennyiben vállalata számára a legjobb megoldásokat keresi, minden téren profi szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, alkalmaz adómentesen adható juttatásokat cégénél, esetleg használ valamilyen elektronikus bérjegyzéket, akkor a bérszámfejtés az a szolgáltatás, melyet professzionális szinten biztosítunk az Ön számára! Szegedi könyvelő irodánk teljes körűen látja el a bérszámfejtéshez kapcsolódó összes munkaügyi feladatot, bátran ránk bízhatja ezt a terhet.

[adsense_id=”1″]

Ha mindig úgy gondolt a bérszámfejtés feladatára, mint egy olyan fekete dobozra, ahol egy bonyolult jogszabályrendszer felhasználásával, valahogy előállnak a havi dolgozói elszámolások, akkor itt az ideje, hogy ezen változtasson. Természetesen valóban egy olyan területről van szó, ami kiismerhetetlen annak, nem mélyült el jobban ebben a témában, de mi épp azért vagyunk, hogy a segítségére legyünk! A bérszámfejtés az a szakterület, mely tapasztalt és megbízható csapatunk által máris igénybe vehető, hiszen mi épp azért képezzük magunkat, hogy elfelejthesse a bérszámfejtéshez kapcsolódó jogszabályokat, a százalékos és a fix járulékokat, a pótlékokat és az adatszolgáltatásokat.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Ha az Eu-Tax Consulting Kft.-t választja a bérszámfejtési feladatok elvégzésére, akkor tudnia kell, hogy garantáltan eltűnnek a munkavállalói panaszok az elszámolási hiányosságokról, az elszámolás érthetetlenségéről, hogy többé nem aggodalmaskodnak a stratégiai HR munkatársak a nem megfelelő adatszolgáltatás miatt, hogy a középvezetők nem panaszkodnak a hiányos információkra a munkaidő-elszámolásokkal kapcsolatban, hogy nem kell bosszankodnia az OEP vagy NAV ellenőrzések negatív eredményei miatt!

Több, mint 15 éves tapasztalatunk révén a minőségi és precíz bérszámfejtés már a kisujjunkban van, mindig naprakész és megbízható munkát tudunk nyújtani ügyfeleink számára! Hozzuk ki együtt a maximumot cégéből!


hunprobalazs