Megbízható fogászat Győr

A legtöbbünk még a fogorvos szó hallatán is elborzad. Nagyon sokan félnek a fogászati kezelésektől, ezért sok esetben el is hanyagolják azokat, ám ez a legrosszabb dolog, amit tehetünk.

Fogászat Győr minőséges és megbízható kezeléssel várja pácienseit. Dr. Deák Henrietta 2001-ben szerezte meg a diplomáját, majd ezt követően nyitotta meg a rendelőjét. Az egyik legfontosabb céljának azt tűzte, ki, hogy minden betege számára biztosítsa a fájdalommentes megbízható és minőséges kezelést. Ennek érdekében a tanulmányait követően, tovább képezte magát és külföldön, illetve itthon is különböző képesítéseket vett részt. A munkám során mindig igyekszem kamatoztatni az eddigi tapasztalataimból merített tudást az egészen kisgyermekektől az idősekig. Mindig arra törekszünk, hogy elűzzük a betegeink félelmét, és elegeden és egészséges mosollyal az arcukon távozzanak. A magánrendelő egyik legnagyobb előnye, hogy a betegek mindig előre egyeztetett időpont alapján érkeznek, így elkerülhetik a hosszú várakozási időt. Annak érdekében, hogy a várakozással töltött időt nyugodtan és feszültségmentesen tölthessék és kellemes közegű légkört igyekeztünk kialakítani. Mindig igyekszünk kellő időt fordítani a pácienseinkre, hiszen nem csak az egészséges fogak, de a lelki megnyugvás is fontos.

A rendelőnk a legkorszerűbb műszerparkkal rendelkezik, a minőséges és megbízható orvoslás érdekében. Továbbá egy fogtechnikai lakorral is rendelkezik a magán rendelőnk. Ahhoz a legnagyobb precizitással végzik a 18 év tapasztalattal rendelkező munkatársaink a fogművek elkészítését. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, kattintson a www.colordent.hu honlapjára. Az időpont egyeztetés érdekében keressen bennünket a +36 30 6099 252-es telefonszámon.


hunprobalazs