Meglepő, hogy így is csökkentheted a ráncokat!

Sok krémet, házilag készített pakolást és tablettát kipróbálunk a fiatalosabb külső reményében. Lehet, hogy a legjobb módszer egyszerűbb, mint hittük volna!

 [adsense_id=”1″]

Ha a hátadon alszol
Ha hason vagy az oldaladon alszol, arcod óhatatlanul összegyűrődik. Márpedig legalább 6-7 órát töltesz ebben a pozícióban minden éjjel, ennek nyoma hamar meglátszódik az arcon. Ha ehelyett megpróbálsz a hátadon fekve aludni, a homlokráncok mértékét nagy mértékben csökkentheted.

Ha több halat eszel
A lazac és más hidegvízi halak tele vannak értékes fehérjékkel, melyek bőrünk építőkövei. Emellett az omega-3 zsírsavaknak is gazdag forrásai, melyek a szakértők szerint táplálják a bőrt, minimalizálják a ráncokat, ezáltal fiatalosabb megjelenést kölcsönöznek.

Ha felveszed a szemüveget
Ha szükséged van rá, viseld az olvasószemüveget! Akaratlanul is ráncolod a homlokod és a szem körüli bőrt, ha nem látod tisztán a betűket. Így a mély redők rövid idő alatt rögzülni fognak.

Ha kevesebbszer mosod le az arcodat
A csapvíz csökkentheti a bőr természetes olajos rétegét és a nedvességtartalmát is, melyek védenek a ráncok ellen. Naponta legfeljebb kétszer moss arcot csapvízzel, helyette használj inkább krémes arctisztítót.

Ha a C-vitamint nemcsak belsőleg használod
Kutatások szerint a magas C-vitamin tartalmú kozmetikumok, arckrémek fokozzák a kollagéntermelődést, valamint védenek a káros UVA és UVB sugarakkal szemben. Üdévé teszik a bőrt, halványítják az öregségi foltokat és csökkentik a gyulladásokat.


hunprobalazs