Megvalósíthatósági tanulmány megtekinthető a honlapunkon

A Városfejlesztés Zrt. több mint 20 éves fennállással büszkélkedhet. Ez kiváló bizonyítéka annak, hogy igényesek vagyunk az elvégzett munkára.

Megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása egy összetett feladat. A megvalósíthatósági tanulmány elkészítését megköveteli az önkormányzati településfejlesztési, illetve a területrehabilitációs projektek megvalósításának finanszírozását segítő támogatások megszerzése érdekében szükséges pályázatok esetén is. A pályázati támogatás nem a fejlesztés célja, sokkal inkább az eszköze. Így ennek megszerzése érdekében nem csak egy jól megírt pályázatra lesz szükség, hanem a pályázatot biztosító jól előkészített projektre is szükség lesz. Mindez akkor lesz biztosítva, ha a települési önkormányzat rendelkezik szakmailag megalapozott, illetve jóváhagyott komplex településfejlesztési akciótervvel, melynek egyes projektjei, vagy olyan esetekkel is találkozhatunk, amikor az egész pályázati projektet képezik.

A mi vállalatunk teljes mértékben vállalja a jól elkészített, komplex településfejlesztési akciótervekkel megalapozott megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését. A Városfejlesztés Zrt. foglalkozik még operatív városfejlesztéssel, integrált településfejlesztési stratégiával, akcióterületi terv elkészítésével, városfejlesztési projekt előkészítésével, komplex városfejlesztési akcióterv, tanácsadással, városrendezéssel, területfejlesztéssel is egyaránt. A referenciáinkat megtekintheti a varosfejlesztes.hu oldalára kattintva, ahol minden további információt megtalál a vállalkozásunkkal kapcsolatban. További elérhetőségeink a +36 20941 1234-es telefonszámon, illetve az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen.


hunprobalazs