Mellfelvarrás árak, folyamatok

Volt már olyan, hogy belenézett a tükörbe és elkeseredve pásztázta egy – egy testrészét, azon morfondírozva bárcsak változtathatna kinézetén? A mai modern világban szerencsére ez sem kósza ábránd, hisz szépészeti beavatkozások egész sorával változtathat külsején.

Mellfelvarrás árak szempontjából is érdemes elgondolkodni, abban az esetben, ha kebleivel van problémája. A nők jó része elégedetlen melleivel, azonban a szilikontól sokan ódzkodnak. Számukra jó megoldás lehet a mellfelvarrás, hisz a beavatkozást követően újra feszes formákkal rendelkezhetnek. Mivel sokan a nőiesség egyik jelképének tekintik a női melleket, a megereszkedett mellek könnyen önbizalomhiányossá tehetik a kevésbé feszes mellel rendelkező hölgyeket, ezáltal pedig kevésbé fogják jól érezni magukat a bőrükben. A mellfelvarrás az egyetlen olyan módszer, ami hosszú távon is jól látható eredményekkel jár. Sem a torna, sem a különféle kenőcsök nem emelik meg a mellet és nem teszik feszessé sem. A mellfelvarrás az egyik legnépszerűbbnek számító szépészeti beavatkozás, főleg az implantátumtól idegenkedő hölgyek választják szívesen.

A mellfelvarrás altatásban történik két – három órán keresztül. A műtéti technika függvényében különböző hegek maradhatnak, melyek megmaradnak halványan. A műtétet követően a sebre kötés kerül, a páciens pedig az éjszakát a klinikán tölti megfigyelés alatt. Másnap a páciens haza mehet, azonban autót még nem vezethet. Az elkövetkező két hétben pihenni kell és kerülni minden olyan mozgást, ami a váll vagy mellizom megterhelésével járna. A tisztálkodás során ügyelni kell rá, hogy a kötés legyen nedves. Két hét után vissza lehet állni a munkába, ezenkívül a varratok kiszedésére is ekkor kerül sor.


hunprobalazs