Menyasszonyi ruha típusok

Olyan sok esküvői ruhastílus mellett nehéz eldönteni, hol is kezdje! Most többet tudhat meg arról, hogy milyen esküvői ruhatípusok léteznek, így talán könnyebb lesz megtalálni a tökéletes ruhát a nagy napra. A menyasszonyi ruha kiválasztása egy igazi rituálé a menyasszonyok számára, ami nem is csoda, hiszen több ezer típust lehet már manapság találni a menyasszony ruha üzletekben.

A királyi báliruha stílus időtlen és mesébe illő. Ezt az esküvői ruha stílust a vékony vágású karok és egy teljes, harang alakú szoknya jellemzi, amely úgy néz ki, mintha lebegne a folyosón. Ez a típusú ruha szinte minden alakon tökéletesen mutat. Az elbűvölő hableány ruha felerősíti az alakot, és  így elegáns de mégis szexi hatást kölcsönöz viselőjének. A hableány ruha lényege, hogy a szoknya a comb közepén vagy a térdnél kifelé áll, így a homokóra hatása van, hiszen térdtől felfelé szűkített. Az A-vonalú ruha kecsesen kiadja a test természetes formáját. Az esküvői ruha stílusának egyenes vonalai meghoszabítják a testet, könnyű és modern hatást kölcsönözve annak, aki emellé a ruha mellé áll. Ez a ruha tökéletesen kiemeli a legszűkebb pontot a esten, és a fokozatosan bővül, így a szoknya könnyen viselhető.

A hagyományos esküvői ruha kétrészes változata sem rossz ötlet, ebben az esetben nincs egyben a felső rész és a szoknya, vagy levehető szoknyával rendelkezik a ruha, hogy pillanatok alatt egy másik megjelenésre válthasson, ha szeretne. A kezeslábas kifinomult, modern és szórakoztató. Legyen akár karcsú, akár teltebb, a nadrág extra kényelmet biztosít az ünnepségtől egészen az utópartiig ezért, ha ön nem ragaszkodik kifejezetten a hercegnős ruhákhoz, akkor nem fogja megbánni, ha a kezeslábas mellett dönt ráadásul, ha önnek fontos a kényelem a nagy napon is, akkor tökéletes választás lehet.


hunprobalazs