Metamorf masszázs, avagy állj pozitívan az élethez!

Ha Ön is előnyben részesíti az alternatív gyógymódokat, akkor itt az ideje, hogy megismerje a metamorf masszázst, ami egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Az eljárás lényege, hogy megszabadítja a lelket a sérülésektől, ezzel lehetőséget teremtve egy teljesebb, örömtelibb életre. A  masszázs hatékonyan alkalmazható a mindennapi életben, életkedv változást, javulást hoz.

[adsense_id=”1″]

A megfelelő helyeken alkalmazott metamorf masszázs, avagy az igen csak finom érintések tulajdonképpen visszajuttatják a kezelt személyt egészen a magzati léthez hasonló állapotba. Ezen utazás által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiban mélyen elásott lelki blokkok, sérülések kioldódjanak, de a masszázs oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket is. Ezek feloldása pedig azért fontos, mert bár nem emlékszünk rájuk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban, így gátolják az egészséges energiaáramlást, negatív hatással vannak mindennapi életünkre.

A metamorf masszázs egy nagyon érdekes, kíméletes, de hatékony, gyerekeken is alkalmazható módszer. A masszázs képes mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat. Az egyedülálló technika tulajdonképpen lágy, finom érintésekkel történik a lábfejen, a kézen és a fejen, illetve a gerinc reflexpontjain. A metamorf masszázs tehát az idegenrendszeren keresztül tud hatni a tudatalattira is. A lágy érintések által keletkező pozitív energiahullám kilöki a blokkokat, felszabadítja a gátakat, így az energetikai rendszerünket is.

A metamorf masszázs pozitív hatásai között meg kell említeni, hogy segít megszüntetni a félelmeket, a különféle gátlásokat, a komor és haragos gondolatokat, a nyomasztó és frusztráló érzéseket, általa egyszerűen nyitottabbá, oldottabbá válunk, sőt mi több, megnő az önbizalmunk, és az életbe vetett hitünk is!


hunprobalazs