Mi megy ma az M1 műsorán?

Az M1-et nagyon sokan nézik, az egyik legnépszerűbb csatorna. A közszolgálati csatornáról sokan úgy gondolják, hogy kizárólag az idős emberek nézik, azonban ez egyáltalán nem igaz. Egy valami biztos, korosztálytól függetlenül senki nem szereti, ha lekési kedvenc műsorait!

M1 műsorán számtalan érdekes, informatív műsort talál. Egy hosszú nap után a többség szereti megtekinteni a híreket, tájékozódni a nagyvilágról. Viszont olykor későn ér haza az ember, így lekési a híradót. Az M1 azért is népszerű, mert itt napi több alkalommal lehet megtekinteni a híradót, így, ha lekési az egyiket, akkor egy későbbi időpontban újra meg tudja nézni. Ezenkívül érdekes műsorokat tud megtekinteni az M1 műsorán, így érdemes erre a csatornára kapcsolni. Az M1 csatornán olyan érdekes műsorokat tud megtekinteni, mint például a Kék bolygó, mely szorosan összefügg a környezetvédelemmel, valamint bolygónk állapotával. A Ma délután érdekes gazdasági, kulturális és politikai szakmai beszélgetéseket mutat be. Sokan előszeretettel tekintik meg ezeket az informatív műsorokat.

Persze, ahhoz, hogy ne késse le ezeket a műsorokat, nem árt tisztában lenni vele, hogy mikor kezdődnek a műsorok. A mindennapos rohanás során nem könnyű észben tartani, hogy mikor kezdődnek azok a műsorok, amikre kiváncsi, így érdemes műsorújságot használni. Sokan papíralapú műsorújságot használnak, bár ennek több hátránya is van, például nincs meg, amikor szükség lenne rá, leeszi az ember vagy ráborít valamit. Az online műsorújság mindig kéznél van, így érdemes azt használni. A musor.tv online műsorújság által több, mint 150 csatorna műsorait tudja megtekinteni. Érdemes ellátogatni a musor.tv weboldalra és megtekinteni a műsorok leírását és kezdési idejét.


hunprobalazs