Mi tartozik egy könyvelőiroda feladatkörébe?

A könyvelőiroda segítségére bárkinek szüksége lehet még abban az esetben is, ha nem egyéni vállalkozó, vagy nem szeretne a közeljövőben céget alapítani. A személyi jövedelem adó bevallását ugyanis el kell készíttetnie. Ez sem jelent azonban nehézséget, ha jó könyvelőt, illetve könyvelőirodát választ a célra.

Könyvelőiroda a XVI. kerületben is megtalálható, így nem kell nagyon messzire mennünk, ha egy munkáját jól végezni tudó könyvelőre lenne szükségünk. A könyvelőiroda feladatkörébe tartozik a már említett tevékenységek mellett még a bérszámfejtés, a visszamenőleges könyvelés, az egyéni és társas vállalkozások könyvelése, a hatóságok előtti képviselet, a bevallások, a mérlegek készítése és értelemszerűen adótanácsadást is kaphatunk egy könyvelőirodától.

A Zorigo.hu 16.kerületi könyvelő iroda teljes körű könyvelést végez, Önnek mindössze annyi a feladata, hogy a számlákat eljuttassa hozzájuk. A hivatali ügyintézés többi részével már nem kell foglalkoznia. A könyvelést naprakészen tartják, de emellett még a könyvelésből kimutatásokat tudnak készíteni, illetve adni. Nagyon előnyös, hogy az információkat nagyon bizalmasan kezelik. A Zorigo.hu Könyvelőiroda felelősséget vállal az általuk végzett munkáért, ugyanis az ő hibájukból eredő esetleges jogkövetkezmények fedezésére könyvelői felelősségbiztosítással is rendelkeznek, melyet eddig nem kellett igénybe venni.

Amennyiben könyvelőt keres cégalapításhoz, vállalkozásának elindításához, illetve szüksége lenne könyvelési, valamint az ehhez tartozó más egyéb szolgáltatásokra, keresse fel a www.konyveles16ker.hu internetes oldalt, ahol megtalálhatja mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek bármilyen módon is kapcsolódnak valamilyen formában a könyvelés feladatköréhez, illetve területéhez.


hunprobalazs