Miért a forma 1?

Az ember életébe kell egy hobbi, egy olyan kikapcsolódási lehetőség, melyet szabadnapjain szenvedélyesen űzhet, és ezáltal megszabadulhat kicsit a hétköznapok fáradalmaitól. Ez esetenként, személyenként más és más lehet, hiszen nem mindenki rajong például a lovakért vagy a lovaglásért. De miért éppen a forma 1?

 [adsense_id=”1″]

A forma 1 az az autóverseny, melynek mára már több százmilliós rajongótábora van. Ez nem csupán a véletlen műve, hiszen azt az adrenalint adja az ember fiának, mely semmihez sem fogható. Míg régebben a lóversenyek voltak azok a rendezvények, ahol a sebesség dominált, mára a forma 1 vette át ennek a szerepét. Értelemszerűen a technikai fejlődésre is szükség volt, hogy ez megtörténhessen. A forma 1 a száguldás új dimenzióit mutatta meg a sebességet kedvelőknek. Így azok az emberek, akik lehet, hogy évszázadokkal ezelőtt még lóversenyekre jártak volna, ma már a forma 1 legújabb futamát várják nagyon izgatottan.

A forma 1 több országban is megrendezésre kerül, mint például Ausztrália, Kína, Spanyolország, Monaco, Kanada, Ausztria, Nagy-Britannia, Németország és kis hazánk, Magyarország. Az országunkban található forma 1 pályát leginkább a monacóihoz szokták hasonlítani, hiszen a környékbeli homokos talaj és az augusztusi megrendezés miatt igencsak száraz és poros a pálya. Eddig csupán egy alkalommal fordult elő, hogy esett az eső. Éppen e szárazságnak köszönhető az izgalmas futam, hiszen ilyen körülmények között igen bátornak kell lenni ahhoz, hogy előzzön valaki.

Amennyiben bővebben is szeretne információkat megtudni a nevezetes forma 1 eseményről, látogasson el internetes oldalunkra, ahol részletesebben is alkalma nyílik olvasni az eseményről. Sőt, nálunk még a jegyét is megrendelheti a következő országban megrendezésre kerülő forma 1-re.


hunprobalazs